30 nap és vége!

30 nap múlva fejeződik be az az akció, amivel 3 évvel ezelőtti diszkonttal lehet résztulajdonossá válni a SkyWay nevű startup vállalkozásban. Egészen pontosan 2020.06.30-áig szól.

Az akció véget ért.

Az akció meglévő és új tagokra is érvényes.

nap

Idézem a SkyWay Capital honlapját:

“Mint ismert, a SkyWay szellemi tulajdonának értéke 400.867.433.000 USD, amely lehetővé tette a társaság számára, hogy saját tőkéjének egy részét a 14. szakaszig megőrizze. A tartalékolt tulajdoni hányadok lehetővé teszik a projektmenedzsment számára, hogy ebben a fázisban a befektetők számára különleges, megnövelt diszkontú ajánlatot kínáljon fel. “

Az akció két lehetőséget ad a 30 nap alatt.

  • Az egyik, hogy 12 hónapon keresztül havonta 50 dollár befizetésével 60.000 db tulajdonrész birtokosa lehetsz.
  • A másik, hogy 12 hónapon keresztül havonta 100 dollár befizetésével 120.000 db tulajdonrész birtokosa lehetsz

Pár szót akarok még ejteni az eddig elkészült járművekről.

A SkyWay számokban: 16 fajta szállító jármű.

A húrszállítás első tesztjei még 2016-ban zajlottak le. Azóta 16 féle SkyWay közlekedési és szállítójármű került kifejlesztésre és tíz a Belorussziában és az EAE-ban található tesztpályákon a tesztjein is túl van már. Ma a húrszállítás a következő modelleket foglalja magában:

– Uniwind: A SkyWay legkönnyebb és leggazdaságosabb szállítása és közlekedése, amely az utasok szállítását a fejlett infrastruktúra nélküli régiókba is lehetővé teszi.

– Unibike: Két utas szállítására alkalmas, könnyű városi közlekedési forma. Az Unibike adaptálható egy személy egyéni igényeihez és képes a terep és az utasforgalomhoz is alkalmazkodni.

– Unicar: a legkényelmesebb kis méretű városi közlekedési eszköz. Mára már kifejlesztésre került a Unicar trópusi változata is, amit már sivatagban és +55 °C-on terepi viszonyok közt tesztelnek.

– Városi unibus: A városi közlekedés több utas kényelmes szállítására is alkalmas változata. A unibus ülő- és álló helyekkel van felszerelve, a szállítási kapacitását pedig több vagon szerelvényként történő összekötésével lehet beállítani.

– Nagy sebességű unibusz: Városok közötti közlekedési forma, amelynek járművei akár 500 km/órás sebességgel is közlekedhetnek. A jelenlegi modell 6 utasüléssel és beépített multimédiás rendszerrel rendelkezik.

– Teherszállító Unicont: 20 és 40 láb hosszú tengeri konténerek szállítására alkalmas húrszállítási forma. A Unicont hatékonyan használható ipari létesítményekben, kikötőkben és bányászati helyszíneken történő üzemeltetéshez.

– Teherszállító Unitruck: Ömlesztett áruk szállítására kifejlesztett szállítási forma. A Unitruck be és kirakodása automatikus üzemben zajlik.

– Unitranok: Szállítószalag rendszerű szállítási forma. A hagyományos szállítószalagoktól eltérően nincs a maximális hosszára vonatkozóan semmiféle korlátozás és a szállított áruk megőrzött mennyiségére vonatkozóan is nagyobb biztonságot garantál. A szállítás hatékonyságának növelése érdekében a Unitrans kombinálható az Unitrack vonalakkal is.


Ebben a cégben már csak korlátozott ideig lehet résztulajdont szerezni. A 15 fejlesztési szakaszból már a 14-ben járunk.

közlekedik

Én már 3 éve vagyok a SkyWay tagja, minden kérdésre tudok válaszolni ami csak felmerülhet SkyWay témában. Keress meg elérhetőségeim valamelyikén:

ecofest

Horváth Gergely

+36-70-332-7595

info@nyertesvagy.hu

Tehát 30 nap áll rendelkezésre, hogy 60x vagy 100x névérték alatt legyél SkyWay résztulajdonos!

forrás, tájékoztató

A jelen oldalon megjelenő írások NEM valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! Az előbb írtakra tekintettel az oldal üzemeltetője, szerkesztői, készítői és szerzői kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért. A nyertesvagy.hu által közölt hírek, és egyéb írások tájékoztató céllal készülnek, és befektetési ajánlást NEM tartalmaznak.