A SkyWay a bajnok Dubaiban

Az elmúlt napokban, hetekben rengeteg információ érkezett a SkyWay Dubai-i jelenlétéről és az ott történt eseményekről, emiatt úgy láttam jónak, hogy érdemes ezeket az információkat egy bejegyzésben összegezni.

Először kezdem az általam legfontosabbnak tartott videóval, amit már régóta vártam. Itt elmondja Junitskyj úr, hogy Sharjah Emirátusban a SkyWay Innovációs Központjának építése hol tart. Ebben nekem két dolog tetszik a legjobban. Az egyik, hogy a törvényi korlátok ellenére a Dubai-i Kormányzat a megoldást keresi a cél érdekében és nem akadályokat gördít elé, a másik, hogy a SkyWay vezetése mindenképpen végig viszi amit akar az esetleges korlátozások ellenére is. Ezt hívják partnerségnek, bár így lenne mindenhol. Szerencsénkre itt így van.

A következő riport is lényegre törő, informatív és korrekt. Nekem ez a mondata tetszik a legjobban:
“A társaság és termékei már nagy érdeklődést váltottak ki a különféle befektetői körökben, a Kormányban és a magánszektor képviselőiben.” (magyar felirat a “CC”-re klikkelve)

A készülő innovációs központról további látványtervek kerültek nyilvánosságra.

A következő esemény, amit érdemes megemlíteni, hogy 2019 február 10-12-én az Egyesült Arab Emirátusokban, Dubai adott otthont a világ kormányzati vezetőinek csúcstalálkozójának. A rendezvényen 140 ország(!), terület és nemzetközi szervezet képviselői vitatták meg a tudomány, a technológia és a globális irányítás innovációs vívmányait, szóval a legbefolyásosabb emberek. Ezen a találkozón a vezetők megtekintették a SkyWay két járművét. A Dubai Közlekedési Hatóság (RTA) a járműveket SKY POD néven tartja nyilván. Örömmel veszem észre, hogy már a sajátnak tekint ezeket!

Ezen a találkozón azért lett bajnok számomra a SkyWay, mert még a helyi televízió is megemlítette a hírekben:

Továbbá pár helyi nyomtatott sajtó címoldalán is a SkyWay virít. ELmondhatom, hogy a elérkezett a SkyWay számára a világhírnév.

A helyszínen természetesen Junitskyj úr is jelen volt:

Legyen egyre világosabb mindenki számára, hogy a szellem kijött a palackból és már senki sem tudja oda visszanyomni, hasonlatosan a SkyWay-hez. A fejlődés már megállíthatatlan. Jelenleg 5 teljesen új jármű áll fejlesztés, kivitelezés alatt. Ezek az eddig már kész eszközök.

bajnok

A fenti járművek ezen az összefoglaló videón is jól láthatóak.

Figyelem! A felvételen valódi járművek láthatóak! A képsorok a kétkedők nyugalmát megzavarhatják!

Ahogy belegondolok a SkyWay üzleti stratégiájába, amire nagyon okosan az jellemző, hogy csak azt hozzák nyilvánosságra, amit már nem lehet a “jóakaróknak” megakadályozniuk, akkor az jut eszembe, hogy mi lehet MÉG, ami már kész van, ami már le van tárgyalva, ami már alá van írva. Mert ezekről cégünk természetesen nem beszél, amig az nem indokolt. Lehet, hogy itt a monitor előtt ülve, az eseményeket csak az interneten keresztül tapasztalva nem is érezzük, hogy mekkora dologban vagyunk benne!

Most még nagyon kedvező módon válhat BÁRKI a SkyWay résztulajdonosává. 2019-ben biztosan lezárul az a közösségi finanszírozás, mely segítségével részt lehet venni ennek a bámulatos vállalkozás elindulásában. A résztulajdonosok a birtokolt tulajdonrészek érték növekedésére és osztalékra is számíthatnak a közeljövőben. Az eszközök fejlesztésének 15 szakasza van, és most tartunk a 13-ban. Döntsd el, hogy részt kívánsz-e ebben venni  és keress meg elérhetőségeim valamelyikén. Én már több mint 2 éve tagja vagyok a SkyWay közel milliós tagságának, napi szinten követem a híreket, eseményeket, tehát mindenben tudok segíteni.

Továbbra is csak a következőket tudom mindenkinek javasolni:

“Építsd a SkyWay-t, mentsd meg a bolygót!”  …és legyél tulajdonos!

Küld el nekem kérdésedet a Kapcsolat menüpontban!

forrástájékoztató

.

A jelen oldalon megjelenő írások NEM valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! Az előbb írtakra tekintettel az oldal üzemeltetője, szerkesztői, készítői és szerzői kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért. A nyertesvagy.hu által közölt hírek, és egyéb írások tájékoztató céllal készülnek, és befektetési ajánlást NEM tartalmaznak.