Visszaszámlálás újratöltve!

Visszaszámlálás újratöltve!

(Diszkontváltásig hátralévő idő)

-713nap -15óra -23perc -44sec

A SkyWay cégcsoport bejelentette, hogy meghosszabbítják a 10. fejlesztési fázist változatlan diszkontokkal és feltételekkel. A döntés hátterében a SkyWay projekt nemzetközi fejlődésének eseményei vannak, melyek lehetőséget adnak arra, hogy a 10. fejlesztési fázisról egyből a 12. fejlesztési fázisra történjen meg az áttérés.

Az áttérés 2018. április 25-én közép-európai idő szerint 22:59-kor történik meg.

A diszkontok jelentősen változni fognak!

Mi az a diszkontváltás?

A SkyWay értékesítésre kínált tulajdonhányadai szerencsére egyre növekvő tempóban fogynak, és ezzel párhuzamosan halad a felértékelődés. Röviden az a lényeg, hogy 2018.04.25. után a csomagokban foglalt tulajdonhányad mennyiségek csökkenni fognak a jelenlegiekhez képest. Tehát a fenti dátum után vásárolt új SkyWay csomagok már kevesebb résztulajdont adnak ugyanazért a pénzért, mint előtte.

A legegyszerűbben egy példán keresztül érted meg.

A Stabil csomag (10×100 USD) jelenleg 95.000 darab SkyWay résztulajdont ad. A diszkont váltás után (2018.04.25) ugyanez a csomag, ugyanezért a pénzért kevesebb tulajdonhányadot fog adni.

Hivatalos információ most sincs a változás mértékéről. Korábbi tapasztalataimra támaszkodva én úgy gondolom, hogy elérheti a -20%-ot is. Tehát én arra számítok, hogy a jelenlegi csomagokhoz képest az új csomagokban foglalt tulajdonhányadok száma akár az ötödével is kevesebb lehet. Ez jelentős csökkenés! Nagyon fontos itt azt megjegyezni, hogy akinek már megkezdett, de még teljesen ki nem fizetett csomagja van, azokat a folyamatban lévő csomagokat ez a váltás nem érinti. Csak akkor, ha egy vagy több új csomag vásárlásán gondolkodik még, párhuzamosan a meglévő mellé.

Aki csomag vásárláson gondolkodik, az ne bízzon abban, hogy talán nem fog akkorát csökkenni és “még ráérek ezen gondolkodni”, hanem lépjen MOST! Mert most tudjuk, hogy mennyi a darab. Hidd el, hogy pár ezer darabbal kevesebb óriási különbség lesz pár év múlva! A következő generáció látná legjobban kárát a halogatásnak.

Még egy javaslatom van; az utolsó pár napban a SkyWay szervere nagyon le fog terhelődni, emiatt senki se ezekre napokra időzítse a csomag vásárlását.

A diszkont váltás egyben azt is jelenti, hogy átlépünk a 12. fejlesztési fázisba. Összesen 15 fázis van, melyekről bővebben a képre kattintva olvashatsz (pdf, angol):

visszaszámlálás
Ennyi idő van még diszkontváltásig:
-713nap -15óra -23perc -44sec

Továbbra is csak a következőket tudom mindenkinek javasolni:

“Építsd a SkyWay-t, mentsd meg a bolygót!”  …és legyél tulajdonos!

Ha még időben szeretnél résztulajdonos lenni, akkor keress meg  elérhetőségeim valamelyikén és segítek Neked ebben.

Küld el nekem kérdésedet a Kapcsolat menüpontban!

 

forrás, tájékoztató

A jelen oldalon megjelenő írások NEM valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! Az előbb írtakra tekintettel az oldal üzemeltetője, szerkesztői, készítői és szerzői kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért. A nyertesvagy.hu által közölt hírek, és egyéb írások tájékoztató céllal készülnek, és befektetési ajánlást NEM tartalmaznak.