Amikor egy üzlet beindul…

Miből lehet tudni, hogy egy üzlet beindult? Onnan hogy valaki felvázol neked egy víziót? Vagy azt mondja, hogy neki valaki azt mondta, aki már régóta így tudja? Talán abból, hogy százszor felhív és ezerszer leírja?

Nem. Minden kétséget kizáróan a TÉNYEKBŐL tudható. Mind tudjuk, a tények makacs dolgok, és a tényeket ép eszű ember nem vitatja.

Tegyük fel a kérdést: A SkyWay jó üzlet? Beindult már? Vizsgáljuk meg a makacs tényeket a teljesség igénye nélkül.

  1. A SkyWay járművei meg vannak építve és többségük már műbizonylattal is rendelkezik. (Innen tölthető le az U4-210 és au U4-621 műbizonylata.)
  2. Több mint 1000 mérnök dolgozik a cég alkalmazásában.
  3. Gyártó üzemek, gépek, irodaház van a SkyWay tulajdonában
  4. A SkyWay jelenleg építi az Egyesült Arab Emirátusokban az Innovációs Központját.

Ezekből már lehet tudni, hogy a SkyWay jó üzlet, viszont a következő két információból (tényből) arra lehet következtetni, hogy ez az üzlet már BEINDULT!

Az első…

…hogy Az Egyesült Arab Emírségek Haur-Fakkan városának helyi televíziójában riport jelent meg a Sardzsa emírségben tervezett első SkyWay célprojektről. A riportot 2020. december 14-én mutatták be a televízióban, majd másnap a projektről szóló információk a Khorfakkan News Network televíziós állomás Instagram oldalán is megjelentek.

üzlet

A Khorfakkan News szerint a javasolt útpálya a Sardzsa emírségben található, 18 ezer lakosú Haur Fakkan turisztikai jellegű kisvároson is áthalad majd. Az útvonal tervezett hossza 10,6 kilométer és rajta öt állomást terveznek elhelyezni a város szempontjából fontos objektumok mentén: az Al Rafisah gáttól az Al Rabi történelmi emlékműig, majd a tengerparti strand mentén, a városon át az Al Zahrawi utcáig. Az útvonal utolsó állomását Sardzsa szultánja bin Muhammad al-Kasimi emír palotája területén építik majd meg. A Khorfakkan News szerint a SkyWay útpályán az utazás 10 percet vesz majd igénybe, amiben már a be és kiszállások is benne vannak. Autóval ez az út jelenleg megközelítőleg 20-25 percet vesz igénybe.

A második…

…egy 100 kilométeres teherpálya szakasz, ami az Innovációs parktól Fujairah kikötőjéig fog húzódni.

üzlet

Ezekre a tényekre hivatkozom, amikor azt gondolom, hogy MOST jó üzlet a SkyWay-ben tulajdonrészt szerezni, hiszen MOST pontosan 100-szor kevesebbe kerül egy darab tulajdonrész. MOST még tudsz tulajdonrészt szerezni, hiszen jelenlegi információk szerint esélyes, hogy pár hónap és lezárul ennek lehetősége.

közlekedik

Szóval azt gondolom, hogy MOST fontold meg, hogy szeretnél e egy olyan cégtől évente osztalékot kapni, amelyik az Egyesült Arab Emirátusokban építkezik és az eddigi eredményei vitathatatlanok, terveit kormányzati szinten támogatják. Mert a korábban részletezett tények alapján állítom, hogy…

a SkyWay jó üzlet.

Én már 3 éve vagyok a SkyWay tagja, minden kérdésre tudok válaszolni ami csak felmerülhet SkyWay témában. Amennyiben nem akarod a “kispadról” figyelni és lemaradni (erről is), akkor keress meg elérhetőségeim valamelyikén:

ecofest

Horváth Gergely

+36-70-332-7595

info@nyertesvagy.hu

forrás, tájékoztató

A jelen oldalon megjelenő írások NEM valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! Az előbb írtakra tekintettel az oldal üzemeltetője, szerkesztői, készítői és szerzői kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért. A nyertesvagy.hu által közölt hírek, és egyéb írások tájékoztató céllal készülnek, és befektetési ajánlást NEM tartalmaznak.