Átfogó interjú a Feltalálóval (VIDEÓ)

2020. január 24-én átfogó interjút készített Michail Kiricsenkó, a SkyWay sajtófőnöke a cég vezetőjével, Anatolij Junitszkij főkonstruktőrrel.

A legnagyobb témák, amiket érintettek a beszélgetés alatt, hogy…

  • Mikor lép ki a projekt a világpiacra
  • Mennyi pénzt fektettek már be a “Unitsky String Technologies Co”-ba
  • Milyen módon hozzák meg a döntéseket a célprojektek kapcsán
  • Hogyan halad az Egyesült Arab Emírségekben folyamatban lévő építkezés.

Pár mondatot kiemelek, amik engem nagyon megfogtak.


“Arra számítok, hogy a 2020-as év döntő lesz a SkyWay vállalatcsoport számára. Nem meghatározó, hanem döntő.


” Készek vagyunk kilépni a világ globális szállítási és közlekedési piacára.”


“Szilárd meggyőződésem – mi, nem én, hanem te, és minden emberi erőforrásunk, valamint minden partnerünk, beleértve azokat is, akik finanszírozást vonzanak, a legnagyobb üzletet építjük az egész civilizáció történetében.”


Van pár téma, amit én is hiányoltam, hogy nem érintettek a beszélgetés során, de ennek tudjuk, hogy csakis egy oka van.

Az üzleti titok.

A zavartalan munka érdekében nem árulhatnak el mindent, mivel vannak sajnos olyan “elemek” akiknek ártó szándékaik vannak. Vagy versenytársak, vagy ellenérdekeltek, vagy egyszerűen csak különböző okoknál fogava trollkodnak.

A riport szerencsére elég hosszúra sikerült, közel ’33 perces. Ennek ellenére javaslom végig nézni, mert ennél közvetlenebb és hitelesebb információ forrással nem lehet találkozni SkyWay témában.

Akik már tagjai a SkyWay-nek Ők azért nézzék meg, akik még csak érdeklődnek Ők meg azért. Érdeklődőket szeretném informálni, hogy a 15 fejleszési fázisból a 14-ben vagyunk már. Erről bővebben EBBEN a blogomban olvassanak.

A videó a képre klikkelve indul el, magyar felirat alul a “CC” gomb megnyomása után választható ki.

A riport szövege INNEN tölthető le

átfogó

Ez az átfogó riport valóban nem érintett minden témát, de attól én részletesnek találom. Biztos vagyok abban, hogy amint valamit nyilvánosságra lehet hozni, azt azonnal meg fogják tenni.

Ahogy fogalmazott Ő maga nem egy showmen. A legutóbb az Eco Fest-en beszélt kamerák előtt 2019 augusztusában. Szóval azért is érdemes végig hallgatni, mert szerencsére nincs ideje sűrűn nyilatkozni.

Dolgozik a céljaiért, a cégért és a résztulajdonosokért.

Keress meg elérhetőségeim valamelyikén a további értékes információkért.

ecofest

Horváth Gergely

+36-70-332-7595

info@nyertesvagy.hu

forrástájékoztató

A jelen oldalon megjelenő írások NEM valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! Az előbb írtakra tekintettel az oldal üzemeltetője, szerkesztői, készítői és szerzői kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért. A nyertesvagy.hu által közölt hírek, és egyéb írások tájékoztató céllal készülnek, és befektetési ajánlást NEM tartalmaznak.