Az épület neve: EcoDom

Ecodom : a Sharjah-i Innovációs Központban fából épülő több funkciós ház.

Az épület érdekessége, hogy ez az első fa építésű ház Sharjah emirátusban. Az engedélyeket nem volt egyszerű beszerezni, közvelenül az emirátus vezetőjéhez kellett fordulni. A ház falai környezetbarát, ökológiailag tiszta anyagból vannak.

Az EcoDom mérete 30×30 méter, belsejében egy belső udvarral, amelynek mérete 13×13 méter. Ezen az udvaron helyezkedik el a Transnet 0.km köve.

Ez a fotó jól mutatja hogy milyen egyedi létesítmény lesz:

ecodom

A következő videóban az EcoDom építésvezetője vezet körbe minket az épületben:

Már ennyiből is látható, hogy egyedi lesz ez a 900 m2-es épület.


A következő rövid riport Dubai-ban készült, mégpedig a SkyWay új irodájában.

Többek között kiemelték azt a témát, hogy az Innovációs Központban mérnök oktatást is akarnak, együtt működve az út túloldalán található Amerikai Egyetemmel.

Ők úgy gondolkodnak, hogy saját szakembereket akarnak kiképezni, egyfajta életpálya modellt helyeznek kilátásba a diákok számára.

Ez a két videó ismét megmutatta nekünk, hogy ha ritkán is van friss információ, attól még a munka nem áll meg.


Mi a helyzet a résztulajdonosokkal?

A finanszírozás normál ütemben folyik, sőt sikereinket látva végül már a nagybefektetők is megjelentek.

A harmadik videó nem az Ecodom környékén készült, hanem Minszkben, itt is jó pár hasznos információ elhangzik.

ecodom

Aki követi ugyan a SkyWay eseményeit, de még nem tagja a támogatóknak, az vessen egy pillantás erre a kis képre:

ecodom

2014 óta eljutott a cég a 13. fázis befejezéséig, és jelenleg a 14-et töltjük. Jelen információk alapján a 15. fázis befejeződhet 2020-ban. Utána megszűnik annak a lehetősége, hogy résztulajdont szerezhessünk ebben a startup cégben.

Szerezzen be mindenki információkat hiteles forrásból és hozzon döntést. Résztulajdonos lesz, vagy csak a kispadról figyeli a fejleményeket amíg késő nem lesz.

Mindenkinek a saját belátásra bízom, hogy miként cselekszik.

Aki informálódni szeretne, annak mutatom az elérhetőségeimet:

ecofest

Horváth Gergely

+36-70-332-7595

info@nyertesvagy.hu

forrás, tájékoztató

A jelen oldalon megjelenő írások NEM valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! Az előbb írtakra tekintettel az oldal üzemeltetője, szerkesztői, készítői és szerzői kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért. A nyertesvagy.hu által közölt hírek, és egyéb írások tájékoztató céllal készülnek, és befektetési ajánlást NEM tartalmaznak.