Beszállás, indulás!

Már szállíthat utasokat a Sharjah-i Kutató Központban a trópusi UniCar!

bud hu indulás

Oleg Zaretskiy, a uSky Transport ügyvezető igazgatója:

„Az Egyesült Arab Emírségek a bázisunk. Ez a technológiánk szempontjából a legígéretesebb ország, és nagy támogatást élvezünk Sharjah-ban. Ez nem csak egy közlekedési rendszer, hanem egy ökológiai megoldás is a forgalomtól zsúfolt világban.”

A SkyWay elért a következő mérföldkőhöz is. Sharjah-ban a négyüléses trópusi UniCar megkapta az engedélyt, hogy szállíthat utasokat. Szóval: Beszállás, indulás!

A legelső média csoport, aki erről riportot készíthetett az a The National News volt. A lenti videón a média munkatársa jól látható módon kifejezi érzéseit az utazás során:

indulás

A Covid járvány ellenére elmondható, hogy a SkyWay nem hogy megtorpant, megállt vagy lemaradt volna a fejlődésben, sőt, további eredményeket és célokat ért el.

Az is egy biztos jele a haladásnak, hogy 2021.06.21-én megkezdődik a 14. fejlesztési fázis 2. szakasza. A jelenlegi szakasz 2019 decemberében kezdődött el és mind közül ez tartott a leghosszabb ideig, mivel egybeesett a koronavírus-járvány kitörésének időszakával. Ennek ellenére a projekt az elmúlt másfél évben is folytatta a fejlődését és számos kitűzött célját el is érte.

A jelenlegi alfázisban az UST, Inc. Sardzsában az R+D központban:

  • Bemutatta a SkyWay tengeri konténerek szállítására szolgáló szállítását, továbbá az elsőként tervezett célprojektjét – a Sardzsától Khaur-Fakkan városáig húzódó teherpálya megépítésének terve.
  • Befejeződött az EkoDom végső külső és belső kialakítása.
  • Elvégezték a 400 méteres könnyű pálya horgonyfeszítő támoszlopainak megépítését.
  • Minden épülethez lefektették a szükséges közműveket és kommunikációs vonalakat, valamint leaszfaltozták az összekötő utakat.
  • Felállításra került a két egyenként 2,5 km hosszú nehéz terhek szállítására szolgáló pálya közbenső támoszlopainak sora.

Belaruszban az elmúlt másfél évben:

  • Bemutatták az új 25 fő szállítására szolgáló Unibus önjáró alvázát.
  • Megkezdődött az EkoTechnoPark 7. húrútpályájának építése
  • Új berendezéseket telepítettek a SkyWay gyártásában.
  • A fejlesztő vállalat a munkatársait egy új, tágas irodaépületbe költöztette át
  • Először ünnepeltük online formában az EkoFesztivált.

Szóval már nem csak Minszkben, hanem Sharjah-ban is hallható: Beszállás, indulás!

A legfrissebb hírekért javaslom meghallgatni péntek esténként Varga Bálint előadásait.

ecofest

Horváth Gergely

+36-70-332-7595

info@nyertesvagy.hu

forrás, tájékoztató

A jelen oldalon megjelenő írások NEM valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! Az előbb írtakra tekintettel az oldal üzemeltetője, szerkesztői, készítői és szerzői kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért. A nyertesvagy.hu által közölt hírek, és egyéb írások tájékoztató céllal készülnek, és befektetési ajánlást NEM tartalmaznak.