Brian Tracy a SkyWay-ről

Bizonyára elég sokan ismerik Brian Tracy-t és munkásságát. Röviden pár gondolat róla.

Brian Tracy

Brian Tracy a világ egyik legkiválóbb motivációs trénere. Számos sikerkönyv szerzője, melyeket 42 nyelven a világ 60 országában használnak. Személyes és karrier-tanácsadóként több mint ezer nagyvállalatnak nyújtott segítséget, és több mint kétmillió embert oktatott személyesen. Brian Tracyt a legnevesebb szónokok között tartják számon. Brian a saját erejéből küzdötte fel magát az üzleti világ csúcsára. 1981 óta előadások és szemináriumok sorát tartja, ahol megosztja hallgatóságával mindazokat az elveket, amelyeket az értékesítés és az üzlet világában dolgozott ki. Brian Tracy több, mint 50 rendkívül népszerű könyvet írt.

De mi köze az üzletembernek a SkyWay-hez?

A SkyWay Capital részt vett a 2019. december 6-án Moszkvában megtartott magánbefektetésekkel foglalkozó Private Money nemzetközi fórumon. A Private Money Fórumot a Brian Tracy Akadémia szponzorálja. A fórum résztvevői néhány napon át arról beszélgetnek, hogy hogyan érdemes a személyes tőkét kezelni és hol lehet új jövedelemforrásokra lelni.

A riport alany: Brian Tracy

A fórumon Jevgenyij Kudrjasov, a Skyway Capital közösségi finanszírozási platform fejlesztési vezetője riportot készített az üzletemberrel (magyar felirat kiválasztható):

Brian Tracy

Ha ez egy könnyen kezelhető és olcsó rendszer, akkor Önök nagyon is sikeresek lesznek vele.

Amikor egy világhírű üzletember ezt látja elsőre a SkyWay-ben, akkor érdemes birtokolni jó pár tulajdonrészt. Ezekhez a tulajdonrészekhez még hozzá lehet jutni, ugyanis a 15 fejlesztési fázisból jelenleg a 14-ben vagyunk.

Jelenleg arra számítok, hogy 2020-ban lezárul mind a 15 fejlesztési fázis.

Most egy akcióval is támogatja a SkyWay az új tagokat!

Az akció lényege, hogy minden új tag +10% tulajdonrészt kap a választott csomagban foglalt tulajdonrész mennyiséghez. Ez lehet hogy nem tűnik most soknak, de hamarosan óriási jelentősége lesz!!

A SkyWay-ről részletesebben IDE klikkelve jutsz információhoz.

Kérdés, érdeklődés esetén keress meg elérhetőségeim valamelyikén, vagy a bejegyzés alatt tedd fel kérdésedet közvetlenül. Minden kérdésben, lépésben tudok segíteni!

Iratkozz fel hírleveleimre jobb oldalon, hogy mindig értesülj a legfrissebb SkyWay-jel kapcsolatos információkról.

A cikk végére ide teszem a SkyWay 2020-as naptárát letölthető formában:

forrástájékoztató

Van kérdésed? Küld el nekem és hamarosan válaszolok rá.

ide még egy pipa...

A jelen oldalon megjelenő írások NEM valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! Az előbb írtakra tekintettel az oldal üzemeltetője, szerkesztői, készítői és szerzői kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért. A nyertesvagy.hu által közölt hírek, és egyéb írások tájékoztató céllal készülnek, és befektetési ajánlást NEM tartalmaznak.