Diszkont váltás a 13. fázison belül

A SkyWay Capital tájékoztatása szerint újabb diszkont váltás következik 2019.02.10-én. A legutóbbi váltás pontosan Karácsonykor volt és már itt is a következő. Ilyen gyorsan még soha nem következett be a váltás. Ennek az az egyenes vonzata, hogy rohamos léptekben értékelődnek fel a megszerzett tulajdonhányadok.

A korábbi gyakorlattól eltérően, ahol a diszkont váltás egyben fejlesztési szakasz váltást is jelentett, most nem így lesz. A jelen 13. szakaszban biztos nem. Ebben a szakaszban 3 diszkont csökkenés is lesz, ahogy ezt korábban már jelezték.

váltás

Most sem lehet előre tudni a csökkenés mértékét, és azt sem, hogy a dátumot kitolják-e 1-2 héttel, ahogy legutóbb is történt. Az érdeklődőknek javaslom, hogy hozzanak gyorsan döntést, hogy taggá válnak-e, a meglévő tagok pedig azt gondolják át, hogy indítanak-e még egy csomagot. Emlékeztetek mindenkit, hogy a SkyWay-nek 15 fejlesztési fázisa van, és már a 13-ban járunk. Becslésem szerint 2019 nyarán, de legkésőbb őszén vége lesz a tulajdonhányadok értékesítésének. Most még 30-40-es diszkonttal lehet tulajdonrészhez jutni, ami annyit tesz, hogy ennyivel olcsóbban, illetve ennyiszer többet. Viszont amikor a SkyWay már tőzsdén lesz, akkor csak piaci áron lehet hozzá jutni. A SkyWay is azoknak kedvez, akik korán információhoz jutnak, és időben döntenek. Ez a kockázati prémium. Minél jobban csökken a SkyWay piaci kockázata, vagyis minél stabilabb, annál kevesebb diszkonttal adja a tulajdonrészeit.

Annyi kérésem van mindenki felé, hogy ne az utolsó napokban hozzon döntést, mert a tapasztalat azt mutatja, hogy ez a többségi gyakorlat. Ez azért lehet hátrányos, mert a szerver leterhelődhet, ezzel megnehezítve a regisztrációt, az azonosítást, az okmányok feltöltését, és a kártyás vásárlást. Javaslom, kerüljük ezt el és legkésőbb január végéig tegyük meg a szükséges lépéseket.

Amikor segítség kell, akkor keress meg elérhetőségeim valamelyikén és segítek hogy társtulajdonos lehess, ahogy én is. Továbbra is csak a következőket tudom mindenkinek javasolni:

“Építsd a SkyWay-t, mentsd meg a bolygót!”  …és legyél tulajdonos!

forrás tájékoztató

A jelen oldalon megjelenő írások NEM valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! Az előbb írtakra tekintettel az oldal üzemeltetője, szerkesztői, készítői és szerzői kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért. A nyertesvagy.hu által közölt hírek, és egyéb írások tájékoztató céllal készülnek, és befektetési ajánlást NEM tartalmaznak.