Elképesztő hír Dubaiból!

Elképesztő hír jelent meg a Twitteren! A bejegyzést nem más, mint Dubai Nagykövete, az Egyesült Arab Emírségek alelnöke és miniszterelnöke, őfelsége Mohammed Ibn Rashid Al Maktoum sejk tett közzé 2019.04.30-án:

elképesztő

„Jóváhagytuk a fejlesztési projektek egy csomagját, amely azt hivatott elősegíteni, hogy Dubai a világ legjobb városaként még tovább fejlődjön. A SkyWay projekt – 15 km-es városi közlekedési rendszere – Dubai felhőkarcolói között 21 állomás segítségével szállítja majd az utasokat.”

Anatolij Junitskij így reagált a bejelentésre:

„Számunkra nagy örömet jelent, hogy Dubai kormányzata a mi technológiánkat választotta a régió fejlesztési eszközeként. Ez nem csak nagy megtiszteltetés nekünk, hanem hatalmas felelősséget is ró a SkyWay teljes csapatára. Vissza kell igazolnunk a belénk vetett bizalmat, és teljes mértékben be kell bizonyítanunk, hogy a húrszállítás valóban megfelel a jövő közlekedésével szemben támasztott elvárásoknak”

Számomra ez elképesztő hír. Azért is, mert amint megépül, vagy csak elkezdik építeni, onnantól már nem lesz megállás a világhírnévig. Mindenki a SkyWay Unibuszaival szeretne utazni és mindenki majd ilyent akar a saját városában látni. Ennek pedig az lesz az egyenes következménye, hogy pénz áramlik be a céghez igen nagy mennyiségben és onnantól a résztulajdonosok is profitálni fognak. Várhatóan az árfolyamon és az osztalékon is. Az olyan résztulajdonosok is, akinek például csak egy 1.000 dolláros csomagja van.

A SkyWay projekt 15 fejlesztési fázisából a 13-nál tartunk. Hivatalos információk szerint 2019-ben befejeződik mind a 15 fázis. Még időben vannak az érdeklődők is, de már nem sokáig.

Amikor ez megtörténik, tehát elérjük a 15. fázis végét, onnantól már nem lehet senki sem résztulajdonos.

Viszont ez ma még lehetséges! Hogy miért lehet hasznos ha valaki résztulajdonosa ennek a cégnek, az ITT olvasható.

A Dubai városi szakasz megvalósításáról készült egy rövid videó-animáció:

Nagyon sok ember még nem döntött a csatlakozás mellett és ennek az egyik legfőbb oka az információk hiánya és nem a pénz.

Az első jó hírem az, hogy az információ innen 5 perc alatt beszerezhető!

A második jó hírem pedig az, hogy a kiválasztott csomagodat 10 hónap alatt is kifizetheted kényelmes részletekkel!

Abba kell még belegondolni….

…hogy megéri-e résztulajdonosnak lenni egy olyan cégben, amelyik Dubai városát a pályáival át fogja szelni. Amelyik cégbe nem kell vagyonokat invesztálni. Amelyik cég építkezését aláírta az Egyesült Arab Emírségek miniszterelnöke. Mikor lesz legközelebb egy ilyen cégbe csatlakozási lehetőségem? Miért nem lépek MOST, amikor minden információt az arcomba tolnak? Mit mondok majd akkor, ha nem csatlakozom és a többiek vigyorogva évenkén osztalékot vágnak majd zsebre? Megér-e nekem egy ekkora lehetőség 10 hónapon keresztül havi 100 dollárt? Miért nem elég ennyi elképesztő hír a cégről, hogy döntsek? Tényleg elment az esze Dubai, Malajzia és Peru vezetőinek, hogy ezt a közlekedést akarják hazájukban megvalósítani? Jobb lenne inkább hinni a negatív, ellen érdekelt kritikáknak?

Ezeknek és hasonló számtalan kérdésnek a megvitatását érdemes mihamarabb megtenni.

Bővebb információkért keress meg, írj rám, hívj fel, írj e-mailt!

Segítek minden apró részletben ha te is a résztulajdonosok több százezres táborába szeretnél kerülni!

Horváth Gergely

Horváth Gergely

+36-70-332-7595

info@nyertesvagy.hu

  Van kérdésed? Küld el nekem és hamarosan válaszolok rá.

  ide még egy pipa...

  Mai írásomat is a SkyWay jelmondátával zárom:

  “Építsd a SkyWay-t, mentsd meg a bolygót!”

  forrás, tájékoztató

  skyway
  A jelen oldalon megjelenő írások NEM valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! Az előbb írtakra tekintettel az oldal üzemeltetője, szerkesztői, készítői és szerzői kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért. A nyertesvagy.hu által közölt hírek, és egyéb írások tájékoztató céllal készülnek, és befektetési ajánlást NEM tartalmaznak.