Expo Limited aktiválva!

Újra van akciós ajánlat a SkyWay webirodában EXPO LIMITED fantázia névvel. Már hetek óta nem volt ilyen ajánlat, viszont a kupon akció az folyamatos.

Az emelt diszkontú tulajdonhányadok megszerzésének a határideje 2021.11.26. Tehát nem túl hosszú!

expo

2021.11.26-ig 60-80-szor a névérték alatt lehet bárki társtulajdonos, meglévő és új tag egyaránt. Mivel így a cég tulajdonosai leszünk/lettünk így osztalékra vagyunk jogosultak valamint a tulajdonrészek generációkon keresztül öröklődnek!

Az ajánlat elnevezése természetesen nem véletlen. Abból adódik hogy 2021.10.01-től 6 hónapon keresztül a SkyWay is kiállítója a Dubai EXPO-nak.

A társtulajdonossá válás lehetőségének a 24. órájában vagyunk, ugyanis ez a 14. fázis lesz az, amikor még “kispénzű emberek” részesedést szerezhetnek.

Ahogy korábban, most is lehetőség van bankkártyával a választott csomagot egy összegben és részletekben is kifizetni.

Az akció részletiről keress meg elérhetőségeim valamelyikén, örömmel segítek további információkkal, minden egyes lépésben.

ecofest

Horváth Gergely

+36-70-332-7595

info@nyertesvagy.hu

regisztráció, tájékoztató

A jelen oldalon megjelenő írások NEM valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! Az előbb írtakra tekintettel az oldal üzemeltetője, szerkesztői, készítői és szerzői kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért. A nyertesvagy.hu által közölt hírek, és egyéb írások tájékoztató céllal készülnek, és befektetési ajánlást NEM tartalmaznak.