Gigászi perui tervek

A perui tervek láttán harmadszor is vissza kell kanyarodni erre az országra. A blogomban korábban már kétszer is írtam Claudio Alejandro Solla Suárez, perui elnök jelöltről. 2018.08.01-én, amikor először látogatta meg Minszkben az Eco Techno Parkot, másodszor pedig 2019.03.06-án, akkor pedig egy szakértői csoporttal újra elutazott a bemutató parkba. Határozott szándék látszik abban, hogy kétszer oda-vissza megtette ezt a hatalmas utat.

Azért gondoltam, hogy harmadszor is érdemes megemlíteni, mert találtam két videót, melyek számomra gigászi tervekre engednek következtetni. Az első egy látványos videó animáció, ami azt mutatja be, hogy több várost hogyan képzelnek összekötni a SkyWay húrtechnológia segítségével. (a videó a képre klikkelve indul el)

tervek

Biztos vagyok abban, hogy nem a véletlen műve, hogy egyáltalán ez az animáció megszületett. A szándékok erősek a tervek komolyak. A következő rövid videón az elnök jelölt egy hatalmas terep asztal mögött dicsőíti a SyKWay-t jó néhány tervező társaságában. A videóhoz nekem nem hiányzik a felirat.

Mire következtetek a két korábbi látogatásból és ebből a két videóból?

Az ásvány kincsek miatt Peru gazdag országnak számít. Ahogy Claudio Alejandro Solla Suárez egy korábbi riportjában említette; építeni akarnak egy teljesen új várost amiben megújuló energiát használnak, a főváros után ez a város az “Új Lima” nevet kapja. Solla úr elmondta azt is, hogy nem csak ebben a városban akarja a személy szállítást a SkyWay eszközeivel megoldani, hanem az ország belsejéből az ásványkincseket is a húrtechnológia segítségével kívánja a tengerpartra szállítani. Tehát az a benyomásom, hogy egy komplex hálózatot akar létrehozni az országban. A városokban, a városok között és az ásványkincsek szállítására.

Emiatt a tekintélyes tervek miatt úgy gondolom, hogy a társtulajdonosok kilátásai tovább szépülnek! Pláne ha hozzá teszem a Dubaiban jelenleg épülő SkyWay Innovációs Központot, valamint a Malajziából érkezett küldöttség látogatását az Eco Techno Parkban.

Megemlítem, hogy a 15 fejlesztési fázisból jelenleg a 13-nál tart a SkyWay. Hamarosan már nem lehet résztulajdont vásárolni. Pedig az érdeklődő országok sora egyre bővül és így a SkyWay sikere egyre egyértelműbbé válik. És ha a SkyWay sikeres, akkor a résztulajdonosok bizony profitálnak. Vagy úgy, hogy a résztulajdonaik felértékelődnek, vagy úgy, hogy évente osztalékot kapnak. Az idő most már a résztulajdonosok malmára hajtja a vizet.

A kérésem a SkyWay iránt érdeklődők felé az, hogy mihamarabb szerezzék be a lehető legtöbb hiteles információt a cégről, hozzanak egy felelős döntést, és csatlakozzanak ehez a monumentális projekthez és élvezzék a közelgő profitot. Én már több mint 2 éve résztulajdonos vagyok, így mindenben tudok az újonnan csatlakozóknak segíteni a legapróbb részletekig.

Hívj, írj, keress meg és segítek információval és a csatlakozásban is.

Telefon: +36-70-332-7595

e-mail: info@nyertesvagy.hu

Horváth Gergely
Horváth Gergely

Tájékoztató

Küldj azonnali üzenetet nekem!

    Van kérdésed? Küld el nekem és hamarosan válaszolok rá.

    ide még egy pipa...

    A jelen oldalon megjelenő írások NEM valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! Az előbb írtakra tekintettel az oldal üzemeltetője, szerkesztői, készítői és szerzői kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért. A nyertesvagy.hu által közölt hírek, és egyéb írások tájékoztató céllal készülnek, és befektetési ajánlást NEM tartalmaznak.