Ismét egy nemzetközi tagság!

Megint egy pozitív hír nemzetközi területről!

A SkyWay tagja lett a Nemzetközi Tömegközlekedési Szövetségnek (UITP)!

Erről a Szövetségről annyit kell tudni, hogy a világ több mint 96 országából több mint 1400 közlekedési és szállítási vállalatot és kutató szervezetet egyesít. A SkyWay számára az UITP lehetővé teszi, hogy hozzáférjen a tömegközlekedés területén felhalmozódott szakmai tapasztalatokhoz. A szervezet ágazati kongresszusokat és kiállításokat tart, konzultációkat biztosít és hozzáférést enged a legnagyobb tematikus online könyvtárhoz. Ez a tagság elősegíti a SkyWay számára a további üzleti kapcsolatok kiépítését és az egymással való szoros közreműködést. Nem elhanyagolható tény, hogy a Szövetség központja Brüsszel.

Nemzetközi Tömegközlekedési Szövetség

Számomra az a rendkívüli ebben a tagságban, hogy a SkyWay úgy lett tagja ennek a Szövetségnek, hogy hivatalosan még egy embert sem szállított, csak teszt környezetben. Emiatt úgy gondolom, hogy a Szövetségnek elég nagy fokú bizalma lehet a SkyWay felé, de a bizalom nyilván kevés ehhez. Nem lenne tag, ha szakmailag nem felelne meg a kritériumoknak.

skyway részvények

 

Hát, igen. A Skyway legutóbb megfelelt az ISO 9001:2015 szabványnak és most tagja lett az UITP-nek. Ezek ismét olyan tények amikkel lehet vitatkozni, de nem érdemes. Tedd fel magadnak a kérdést:

“Megéri egy ilyen cégnek fillérekből a társtulajdonosává válni még az elején?” 

 

Én jó ötletnek tartom. Osztalékra fel!

Ha te is jó ötletnek tartod, akkor keress meg elérhetőségeim valamelyikén és segítek abban, hogy te is társtulajdonos legyél, és így generációk élvezhessék a rendszeres osztalékot.

Küld el nekem kérdésedet a Kapcsolat menüpontban!

forrástájékoztató

A jelen oldalon megjelenő írások NEM valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! Az előbb írtakra tekintettel az oldal üzemeltetője, szerkesztői, készítői és szerzői kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért. A nyertesvagy.hu által közölt hírek, és egyéb írások tájékoztató céllal készülnek, és befektetési ajánlást NEM tartalmaznak.