ISO 9001:2015 Megfelelt!

JELENTŐS MÉRFÖLDKŐHÖZ ÉRKEZETT A SKYWAY!

 

ISO9001

 

A SkyWay számára tanúsítványokat állítottak ki, amelyek igazolják, hogy a vállalatban alkalmazott minőségirányítási rendszer megfelel az ISO 9001:2015 nemzetközi szabvány követelményeinek, valamint a Belarusz Köztársaság nemzeti szabványának – a STB ISO 9001:2015-nek!

 

 

Ez a minősítés azért jelentős, mert az ISO 9001 a világ legnépszerűbb minőségfejlesztési szabványa. 180 országban több, mint egymillió szervezet működik ezen elvek alapján. Tulajdonképpen arról van szó, hogy a SkyWay úgy működik, ahogy egy törvényes, minőségi, stabil átlátható és innovatív cégnek működnie kell a XXI. században. Ezt az tanúsítványt véletlenül nem szokták oda adni senkinek. A SkyWay munkatársai több mint egy évig dolgoztak azon, hogy birtokolja a cég ezt a dokumentumot. Ennek a birtokában a SkyWay világszerte sokkal elismertebb céggé vált. Így sokkal könnyebb lesz minden földrészen a technológia kiépítése, mert más cégek is elismerik ezt a minősítést, így kitaposva az utat az együttműködés felé vezető úton.

Sok területen a Magyar Állam vagy az Európai Unió feltételként szabja meg a tanúsított minőségirányítási rendszer meglétét. A tanúsítvány rangot ad a cégnek, s egyúttal szavatolja a többi piaci szereplő számára, hogy a vállalkozás vevői mindenkori érdekeit, megelégedettségét tartja szem előtt.

Az ISO tehát olyan szintre emeli a SkyWay-t, ahol alapvető a bizalom és a zökkenőmentes együttműködés, valamint az elsők között szerepel a vevői elégedettség.

Úgy gondolom, hogy egy ilyen nemzetközi minősítéssel rendelkező cégnek érdemes a társtulajdonosává válni. Most ezt még fillérekből megteheted. Most már tényleg nem kell feltenni a kérdést, hogy mennyire valós cég a SkyWay!

Továbbra is csak a következőket tudom mindenkinek javasolni:

“Építsd a SkyWay-t, mentsd meg a bolygót!”  …és legyél tulajdonos!

Ha még nem vagy tagja a SkyWay-nek, de keresel egy kitörési pontot jelenlegi helyzetedből, akkor keress meg elérhetőségeim valamelyikén és segítek kiválasztani a neked legmegfelelőbb csomagot.

Küld el nekem kérdésedet a Kapcsolat menüpontban!

Főbb témakörökről, amelyek az ISO 9001:2015 rendszer részét képezik itt olvashatsz.

 

 

forrástájékoztató

A jelen oldalon megjelenő írások NEM valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! Az előbb írtakra tekintettel az oldal üzemeltetője, szerkesztői, készítői és szerzői kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért. A nyertesvagy.hu által közölt hírek, és egyéb írások tájékoztató céllal készülnek, és befektetési ajánlást NEM tartalmaznak.