Kedvező belépés a 14. fázisban!

Mitől és kinek lesz kedvező az újonnan elindult 14. fázis?

kedvező

2019. december 05-én a SkyWay átlépett az utolsó előtti, 14. fázisba. Ezzel egyidejűleg elindított egy kedvező akciót, ami egyaránt előnyös az új belépőnek és az őt meghívó személynek is.

Minden meglévő tag kapott erről egy hírlevelet, aminek a szövege számomra magyarázatra szorult:

A SkyWay projekt december 5-én a 14.1 fejlesztési fázisába lépett. Fázisváltáskor csökkentek a társaság tulajdoni hányadainak diszkontjai. Annak érdekében, hogy a diszkontok csökkenésétől függetlenül is több tulajdoni hányadhoz juthassanak, kiterjesztjük a regisztráció után járó +10%-os akciónkat. December 6. és 30-a között hívjon meg a hivatkozási linkjén keresztül, egy barátot és az irodája jóváhagyása után minden új személyes befektetéséhez 7 napon át szerezzen plusz 10%-os bónuszt. A barátja ugyanolyan bónuszt kap a regisztráció után, mint Ön.
Máshogy fogalmazva:

Amikor valaki újonnan regisztrál a SkyWay csapatába és 7 napon belül elindít egy részletfizetéses csomagot akkor arra a csomagra a teljes kifizetést követően kap még +10%-os bónuszt a választott csomagban foglalt tulajdoni hányadokhoz viszonyítva. Például egy 5.000 dolláros csomag a jelen 14. fázisban alapból 190.000 darab tulajdonhányadot ad. Viszont ennek az akciónak köszönhetően kap még +19.000 darabot.

Továbbá akihez belép (vagyis a szponzora) annak is megnyílik ugyanez a lehetőség. Tehát ha a szponzor is indít egy új csomagot, neki is megjár a +10% az új csomagja után. Mintha Ő is újonnan lépett volna be.

Ezért kedvező a 14. fázis.

kedvező

Ezen az idővonalon kitűnően látszik, hogy az induláshoz viszonyítva milyen kevés van vissza abból az időszakból, amíg még SkyWay tulajdonrészeket lehet szerezni. Úgy gondolom, hogy 2020-as év folyamán ez az ajtó végleg bezárul. Aki még csak kacsintgat a SkyWay felé, akkor javaslom használja ki ezt az akciót.

kedvező
Berlin 2018

A SkyWay-ről részletesebben IDE klikkelve jutsz információhoz. Kérdés, érdeklődés esetén keress meg elérhetőségeim valamelyikén, vagy a bejegyzés alatt tedd fel kérdésedet közvetlenül. Minden kérdésben, lépésben tudok segíteni!

Van kérdésed? Küld el nekem és hamarosan válaszolok rá.

ide még egy pipa...

tájékoztató

A jelen oldalon megjelenő írások NEM valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! Az előbb írtakra tekintettel az oldal üzemeltetője, szerkesztői, készítői és szerzői kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért. A nyertesvagy.hu által közölt hírek, és egyéb írások tájékoztató céllal készülnek, és befektetési ajánlást NEM tartalmaznak.