Kriptovaluta, SkyWay projektek, értékesítés

Érdemesnek találtam a legújabb riportról egy bejegyzést írni.

Szvetlana Volosina a “Unitsky String Technologies Co.” üzletfejlesztési osztályvezetője beszél a lenti videóban néhány fontos és kiemelt témáról:

SkyWay projektek:

kriptovaluta

Nem csak az Egyesült Arab Emirátusokban lesznek projektjeink. Az egész világban érdeklődnek a technológiánk iránt. Az utóbbi időben (nagyon meglepődtem rajta) Belorussziából is jelentek meg igények.

A videóban elég sok utalás hangzik el, ami inkább tűnik számomra “belső” információnak.

Szvetlena rávilágít arra a tényre, hogy járvány idején, amikor otthonukba kényszerültek az emberek, akkor sem állhatott le a teher szállítás. Szerencsére a SkyWay személyszállítás és teherszállítási részleggel is rendelkezik.

“Ezért olyan üzletek irányába indult meg egy érdeklődés és vizsgálódás, amelyek az emberektől függetlenül is képesek működni.”

Értékesítés:

Az emberek valóban tudatára ébredtek annak, hogy a magasban balesetmentesebb, kényelmesebb és komfortosabb utazni velük.

Határozottan változik az emberek hozzá állása az utazáshoz. Mivel ez a közlekedés egy új formája, talán kicsit idegenkednek tőle, hogy bele üljenek és nehezen tudják elképzelni hogy a belvárosi dugók felett 150 km/órával elhaladjanak akadály nélkül, a balesetek maximális kizárásával.

Kriptovaluta:

A kriptovaluta alkalmazása is egy fontos témakör. A kriptovaluta alapja a blokklánc, ami biztosítani fogja a közlekedés biztonságát, a jegyek értékesítését és még számos olyan funkciót, amit semmi mással nem lehet helyettesíteni.

A videó a lenti képre klikkelve indul el, a magyar feliratot a “CC”-re klikkelve lehet kiválasztani a jobb alsó sarokban.

kriptovaluta

Akit részletesebben érdekel ez az innovatív technológia és hogy miért érdemes tagnak lenni, az a lenti képre klikkelve olvassa el a legfontosabb részleteket.

bitcoin

Aki időben tud dönteni azok számára ajánlom az akuálisan futó AKCIÓT. A további részletekért és információkért írj rám Facebookon:

Én már 3 éve vagyok a SkyWay tagja, minden kérdésre tudok válaszolni ami csak felmerülhet SkyWay témában. Keress meg elérhetőségeim valamelyikén:

ecofest

Horváth Gergely

+36-70-332-7595

info@nyertesvagy.hu

forrás, tájkoztató

A jelen oldalon megjelenő írások NEM valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! Az előbb írtakra tekintettel az oldal üzemeltetője, szerkesztői, készítői és szerzői kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért. A nyertesvagy.hu által közölt hírek, és egyéb írások tájékoztató céllal készülnek, és befektetési ajánlást NEM tartalmaznak.