Malajzia delegációja a SkyWay parkban

Először pár mondatot írok Malajzia adatairól, hogy érzékeltessem milyen nagyszerű és csodálatos ország képviselői látogattak el Minszkbe, az Eco Techno Parkba.

Malajzia

Malajzia délkelet-ázsiai ország az Egyenlítő közelében, tizenhárom államból és három szövetségi területből álló föderáció. Területe 329 847 km², amelyből 130 598 km² van a Maláj-félszigeten. Népessége körülbelül 30 millió fő. Fővárosa Kuala Lumpur. A tizenhárom államot szultánok és rádzsák vezetik, közülük választják meg ötévente a föderáció protokolláris szerepkörű államfőjét.

Malajzia

Egymástól 600–650 km távolságban lévő országrészből áll:
-Nyugat-Malajziából (Maláj-félsziget),
-Kelet-Malajziából (Borneó sziget északi része).
A félszigeten északon Thaifölddel, délen Szingapúr szigetével határos. Legfőbb kereskedelmi partnerek: Kína, Szingapúr, USA, Japán, Thaiföld. 118 repülőtere van, amelyből 38 burkolt pályájú.

Ebből a néhány adatból érzékelhető, hogy Malajzia hatalmas gazdasági adottságokkal bír, hihetetlen fejlődésen ment keresztül. Viszont ennek a gyors fejlődésnek van egy hátulütője, ez pedig a közlekedés. Gyönyörű a két felső kép, de a felszín alatt vannak problémák.

Ez a probléma megoldást igényel, mint annyi más országban. Annyi különbséggel, hogy itt ezt a helyzetet meg is akarják oldani. Emiatt érkezett delegáció Minszkbe, az Eco Techno Parkba. Malajziából ez az első küldöttség. Lejjebb látható a velük készített riport. Ebben szinte a legelső mondat, ami nagyon tetszik nekem:

“Az amit itt láttunk, az pont megfelel az igényeinknek.
Ezt a technológiát szeretnénk Malajziában bevezetni.”

Aztán elhangzik ez is:

“Az amit láttunk az valóban lenyűgözött minket.
Feltett szándékunk, hogy elősegítsük ennek a technológiának a bevezetését.”

Úgy látom, hogy a társtulajdonosok kilátásai ezzel a látogatással is szépülnek. Hivatalos információk szerint 2019-ben elfogynak az értékesítésre felkínált tulajdonrészek. Én onnan közelítem meg ezt az üzletet, hogy ha a malajziai szakértő delegációnak tetszik a SkyWay, akkor mi kivetni való lehet benne? A riport a képre klikkelve indul el (5:00).

Malajzia
A magyar felirat a “CC”-re kattintva választható ki

Ne légy lusta beszerezni minden információt, és ne légy gyáva döntést hozni.

Támogasd TE is a SkyWay közlekedést és profitálj!

skyway

Az érdeklődők számára írom, hogy több, mint két éve vagyok már SkyWay résztulajdonos és a családban már ketten is vezető pozíciót értünk el. Tehát mindenben tudok segíteni, a legapróbb részletekig.

Továbbra is csak a következőket tudom mindenkinek javasolni:

“Építsd a SkyWay-t, mentsd meg a bolygót!”  …és legyél tulajdonos!

Amennyiben SkyWay résztulajdonos akarsz lenni,Hívj a részletekért!
Horváth Gergely
+36-70-332-7595

forrás,tájékoztató

A jelen oldalon megjelenő írások NEM valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! Az előbb írtakra tekintettel az oldal üzemeltetője, szerkesztői, készítői és szerzői kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért. A nyertesvagy.hu által közölt hírek, és egyéb írások tájékoztató céllal készülnek, és befektetési ajánlást NEM tartalmaznak.