Megérkezett!

A múltkor elérkezettnek láttam az időt arra, hogy kikérem postán az egyik kisebb SkyWay tulajdonhányadom igazolását. Ezt a kikérést a személyes webirodámban el is indítottam. Korábbi információm az volt, hogy a kézbesítés 1 hónapnál is hosszabb ideig tarthat, így erre számítottam. Ez az információ az én esetemben nem volt helytálló, ugyanis 2 hét múlva a postaládámban találtam az A4-es borítékot.

A második meglepetést nekem az okozta, hogy a borítékot kézzel címezték meg. Ez lehet, hogy csak nekem furcsa, de nem számítottam rá.

 

Az igazolást elvárható módon gondosan csomagolták. Volt egy ugyanekkora méretű üres kartonlap a színére fordítva. A képen nem látszik, de a jobb alsó sarokban arany színű, fényes, domború mintás SkyWay logo látható.

A SkyWay nem teszi kötelezővé ezeknek az igazolásoknak a postai kikérését, viszont számomra elég pozitív érzés, hogy a birtokomban van kézzel fogható állapotban. Emiatt csak ajánlani tudom mindenki számára, hogy kérje ki. Én hamarosan az összes igazolásomat ki fogom kérni.

Ezekből a részvényekből jó lett volna csak pár darabot birtokolni az elején? A SkyWay-nek most az elején vagyunk! Én úgy vagyok vele, hogy ezt már nem hagyom magam mellett elmenni.

 

Továbbra is csak a következőket tudom mindenkinek javasolni:

“Építsd a SkyWay-t, mentsd meg a bolygót!”

Ha még nem vagy tagja a SkyWay-nek, de keresel egy kitörési pontot jelenlegi helyzetedből, akkor keress meg elérhetőségeim valamelyikén és segítek kiválasztani a neked legmegfelelőbb csomagot.

Küld el nekem kérdésedet a Kapcsolat menüpontban!

 

tájékoztató

A jelen oldalon megjelenő írások NEM valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! Az előbb írtakra tekintettel az oldal üzemeltetője, szerkesztői, készítői és szerzői kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért. A nyertesvagy.hu által közölt hírek, és egyéb írások tájékoztató céllal készülnek, és befektetési ajánlást NEM tartalmaznak.