Meglesték a SkyWay-t!

Meglesték, meglátták és elhozták a felvételt!

Az egyik SkyWay résztulajdonos megleste a SkyWay Innovációs Központjának építkezését az Egyesült Arab Emirátusban, pontosabban Sharjah tartományban. Erről egy nagyon rövid, de annál informatívabb videót állított össze nekünk.

Ezt a videót nézve bárki meggyőződhet arról, hogy a SkyWay egyre nagyobb léptekkel halad a saját és társtulajdonosai céljai felé. A bevezető szöveg angol felirattal olvasható, de nem is a szöveg a lényeg! Számomra sokkal nagyobb mondani valója van az út mellett a zászlóknak és óriás plakátoknak, valamint a daruknak a távolban.

meglesték

Gyakorlatilag csak annyi kérdésem van az érdeklődök felé, hogy…

“Akarsz-e egy dubai cég társtulajdonosa lenni?”

…amíg lehet.

Ugyanis a SkyWay fejlesztésnek 15 fázisa van és most tapossuk a 13-at. Optimista becslésem szerint 2019 év közepéig lehet csatlakozni. Ha pesszimista lennék akkor azt mondanám, hogy 2019 év végéig. De késlekedésre nincs idő, mert aki időben csatlakozik több tulajdoni hányadot kap! Szóval néhány hónap és vége. Most már a SkyWay kereskedelmi termék, ugyanis a gördülő állományok (unibuszok) műbizonylattal rendelkeznek. A SkyWay-ben én már semmi kozkázatot nem látok. Úgy gondolom, hogy a legtöbbet az kockáztatja aki kimarad belőle.

Újdonságként hoztam a 2019-es SkyWay naptárat. Én a tavalyit színesben kinyomtattam és feltettem a hűtőre. A naptáron látható képek is igazán fantasztikusak. Az ikonra kattintva azonnal letöltődik:

skyway
2019

Amennyiben neked is vannak megvalósításra váró céljaid, akkor keress meg elérhetőségeim valamelyikén és segítek hogy társtulajdonos lehess, ahogy én is. Továbbra is csak a következőket tudom mindenkinek javasolni:

“Építsd a SkyWay-t, mentsd meg a bolygót!”  …és legyél tulajdonos!

 tájékoztató

A jelen oldalon megjelenő írások NEM valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! Az előbb írtakra tekintettel az oldal üzemeltetője, szerkesztői, készítői és szerzői kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért. A nyertesvagy.hu által közölt hírek, és egyéb írások tájékoztató céllal készülnek, és befektetési ajánlást NEM tartalmaznak.