Megmutatom a fontos részleteket!

Mert ami fontos, az mindig a részletekben rejlik!

Tegnap az az ötletem támadt, hogy a Google keresőbe beírom: skyway. Az első oldal eredményére voltam kíváncsi, mert a második, és a többi oldal találatait már nagyon ritkán nézzük meg.

Egyből az tűnt fel a találatok között, hogy van 4 olyan oldal, amelyik finoman szólva nem támogatja a SkyWay térnyerését. Ezen a 4 találaton kivétel nélkül egy nagyon fontos részletet vettem észre, amelyik mindegyiken nagyon hasonló és nem biztos, hogy figyelni szoktuk.

Pirossal aláhúztam a cikkek létrehozásának dátumát!

—Ez majdnem 2 és fél éves cikk!!!!

skyway

—Ez “csak” két éves múlt!

skyway

—Ez a nyertes, mert csak másfél éves! 🙂

fontos

—A következő a kedvencem: “nemlétező vonatprojekt”. Közel 2 és fél éves írás:

fontos

Nem találtam frissebb negatív cikket ebben a találati listában a SkyWay-ról, ami azt jelenti hogy nem tudnak már reális érvekkel belekötni.

Párszor nekem is elküldték érdeklődők egyiket, másikat, hogy reagáljak rájuk, aminek valóban szoktam örülni. Nagyra értékelem ezeket a személyeket, mert nyitottak arra, hogy hiteles forrásból is begyűjtsék az információkat, hiszen felelős döntést csak hiteles információk birtokában lehet meghozni. Többségében a válaszokat úgy kezdtem, hogy nézzük meg a cikkek keletkezésének dátumát. Így már azonnal jelentőségüket veszítették.

Büszkén mondhatom, hogy első oldalon ott van ez a blog is, amit magam írok már több, mint két éve:

Amit még fontos megemlítenem, hogy miért nem mindegy, hogy ilyenkor mire klikkelünk. A Google figyeli azt, hogy a találatokra hány kattintás történik. Ebből következtet az érdeklődés erősségére. És amire sok kattintás történik (tehát sokakat érdekel) azt előbbre sorolja a többinél. Ezt folyamatosan monitorozza. Jegyezzük meg azt, hogy amire kattintunk a találati listában, azt támogatjuk! Nem látjuk, de a Google minden egyes kattintást számol, és aszerint listáz legközelebb. Ne rúgjunk öngólt. TÁMOGASD a blogom két kattintással úgy, hogy a zöld keretes fenti képre kattintasz, majd a találati listában a felső találatok egyikére! 🙂

A fenti négy és hasonló ellenérdekelt írásokra válaszolva a SkyWay elkészített egy fontos videót, melyben bemutatja üzleti modelljét. A videó kezdő mondata a következő: “A SkyWay vajon egy piramisrendszer vagy sem? “ Amikor Berlinben voltam az InnoTrans kiállításon 2018 szeptemberében, akkor nekem elég valóságosnak tűnt az a jármű amiben ültem.

Ajánlom minden érdeklődő számára, valamint meglévő tagoknak és persze a fenti cikkek íróinak, ha egyáltalán még emlékeznek arra 2 év távlatából, hogy írtak lejárató cikket a SkyWay-ről. (magyar felirat a jobb alul választható ki)
skyway

A videó teljes szövege innen tölthető le.

A következő videót azért tettem ide, mert témába vág. Összefoglalva láthatjuk, hogy a “nemlétező vonatprojekt” milyen eredményeket ért el eddig, és azt, hogy milyen perspektívák vannak előtte.

fontos

Tudom, hogy jó pár érdeklődő azon gondolkodik már egy ideje, hogy “Írjak a Gergőnek e-mailt, hogy válaszoljon kérdéseimre?” vagy “Fel merjem egyáltalán hívni?” vagy “Nem zavarom a hívásommal?” vagy “Mit fognak szólni, hogy ilyen iránt érdeklődök?”

Ezeket a kérdéseket írva a Wall Street farkasa című film jutott eszembe, ahogy DiCaprio a következőket mondja:

“Jobbá akarod tenni az életed? Vedd fel a telefont és tárcsázz!!!”

Szóval hívj, írj, minden apró részletben tudok segíteni. A 15 fejlesztési fázisból már a 13. közepén járunk, úgyhogy nincs mire várni.

skyway

Küld el nekem kérdésedet közvetlenül a Kapcsolat menüpontban!

Forrás,Tájékoztató

A jelen oldalon megjelenő írások NEM valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! Az előbb írtakra tekintettel az oldal üzemeltetője, szerkesztői, készítői és szerzői kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért. A nyertesvagy.hu által közölt hírek, és egyéb írások tájékoztató céllal készülnek, és befektetési ajánlást NEM tartalmaznak.