Megvan két műbizonylat!

Az 14 személyes UniBus és a kétszemélyes UniBike megkapta azokat a műbizonylatokat, amelyek tanúsítják azt, hogy városi forgalomba lehet azokat helyezni és amelyek alapján elkezdődhet a sorozatgyártás.

“Minden tanúsítvány megerősíti a gördülőállományok komplex szerelvényeinek normatív szabályozási követelményeknek való megfelelőségét, amely magában foglalja: a meghajtást; az irányítási rendszert; az energiatároló egységet; a klíma rendszert; a tűzoltó rendszert;  a futóművel összeszerelt vontatómodult; és az utasmodult.”

Innen tölthető le az U4-210 és au U4-621 műbizonylata .

Ezek a műbizonylatok kellettek ahhoz, hogy 2018-ban el tudják kezdeni 10 helyen az építkezést. Ugyanis ez hangozz el az évértékelő webináron.

Azt látom, hogy a SkyWay a bürokrácia ütemében szépen halad. Hiába tudna és szeretne gyorsabban, ezeknek a szabályozásoknak először meg kell felelni. Egy lépéssel ismét közelebb kerültek a tulajdonhányaddal rendelkezők ahhoz, hogy a birtokolt mennyiségük valós pénzt termeljen nekik.

Szerencsére egyre kevesebb a kételkedő a SkyWay sikerét tekintve. Viszont valami még mindig sokakat vissza tart attól, hogy csomagot vásároljanak.

Pár gondolat arról, hogy ÉN miért lettem a SkyWay résztulajdonos:

 • kézzel fogható, valós tények a SkyWay létezéséről és céljáról
 • tömegek számára használható közlekedési megoldás
 • környezetbarát, baleset mentes, gyors közlekedés
 • kis alaptőkével hatalmas vagyon van kilátásban
 • generációkon keresztül öröklődő tulajdonhányadok
 • a jövőben a tulajdonhányadok eladhatóak lesznek, illetve rendszeres osztalékot fizet
 • nincs vele aktív teendő, nincs kötelező tovább ajánlás
 • nincs semmilyen egyszeri vagy rendszeres költség
 • mindenki számára létezik megfizethető csomag
 • a kiválasztott csomagot havi részletekben is ki lehet fizetni, nem kell egyszerre
 • tulajdonhányadaidról az igazolást postán kikérheted
 • a csomagokat bankkártyával is, egyszerűen ki lehet fizetni
 • magyar nyelvű webiroda és információs oldal, egyszerű regisztráció

Ezekről a szempontokról még órákat tudnék beszélni, illetve oldalakat tudnék írni, akit bővebben érdekel az keressen meg elérhetőségeim valamelyikén, vagy találkozzunk személyesen.

 

“Építsd a SkyWay-t, mentsd meg a bolygót!”

 

Iratkozz fel jobb oldalt hírleveleimre, hogy mindig értesülj a legfrissebb hírekről!

 

A jelen oldalon megjelenő írások NEM valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! Az előbb írtakra tekintettel az oldal üzemeltetője, szerkesztői, készítői és szerzői kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért. A nyertesvagy.hu által közölt hírek, és egyéb írások tájékoztató céllal készülnek, és befektetési ajánlást NEM tartalmaznak.