Milyen hatással van a koronavírus a SkyWay tevékenységére?

A koronavírus fenekestül felforgatta az egész világ életét. Jogosan merül fel a kérdés minden résztulajdonosban és érdeklődőben, hogy ez milyen hatással van a SkyWay tevékenységére.

A következő 17 perces riportban nagyon sok témát érintenek. Többek között a Sharjah-i építkezést, a 2020-as berlini InnoTrans kiállítást és nem utolsó sorban a 2020-as Dubai Expót. A Dubai Expóra ráadásul van egy egyedi forgatókönyv.

magyar felirat kiválasztható jobb alul a “CC”-re klikkelve.

koronavírus

Ami nekem kiderült a riportból egyrészt az, hogy továbbra is profizmussal kezelik a helyzetet, valamint, hogy a munka nem áll meg.

A következő téma amit feltétlen meg kell említenem, az a 2020-as ajánlata a cégnek.

1:35-ös diszkonttal lehet szerezni 70.700 db + 2.020 db tulajdonhányadot 2.020 dollárért.

Ráadásul tart még új tagoknak a 7 napos akció. Ez azt jelenti, hogy ha egy új tag regisztál és 7 naptári napon belül elindít bármely csomagot, az az alap + bónusz tulajdonhányadaira kap még +10%-ot! A fenti jobb oldali ajánlat értelmében ez 82.214 db-ot jelent.

Érdmes most ezzel megszólítnai néhány embert. Használjuk ki a koronavírus miatt adódott rendkívüli élethelyzetet, hiszen most több embernek van ideje megnézni, hogy pontosan miről is szól a SkyWay tevékenysége.

A blog végére érdekesség képpen szeretném megmutatni a SkyWay 2020-as rövid reklám filmjét, amely nagyon részletesre sikerült:

Én már 3 éve vagyok a SkyWay tagja, így bármely kérdésre tudok válaszolni ami csak felmerülhet SkyWay témában. Keress meg elérhetőségeim valamelyikén:

ecofest

Horváth Gergely

+36-70-332-7595

info@nyertesvagy.hu

forrástájékoztató

A jelen oldalon megjelenő írások NEM valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! Az előbb írtakra tekintettel az oldal üzemeltetője, szerkesztői, készítői és szerzői kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért. A nyertesvagy.hu által közölt hírek, és egyéb írások tájékoztató céllal készülnek, és befektetési ajánlást NEM tartalmaznak.