Mongólia delegáltjai az Eco Techo Parkban

Örömömre szolgál, hogy ismét arról írhatok, miszerint egy Kormány delegáltjai látogattak el Minszkbe, mégpedig Mongólia küldöttei. Ismereteim szerint Ők most vannak először az Eco Techno Parkban, de lehet nem utoljára. Annyi bizonyos, hogy a közlekedési és fejlesztési miniszter, valamint üzleti körének látogatása történt.

mongolia

Meglehetősen komoly dologról lehet szó, nem csak amolyan ráérős kíváncsiskodásról. Erre abból következtetek, hogy a küldöttséget személyesen Anatolij Junitskij fogadta. Legutóbbi riportjában a Feltaláló arról beszélt, hogy egy évben 200 napot külföldön tartózkodik, ebből majdnem mindet az Egyesült Arab Emirátusokban.

Egy Kormány delegáció pedig nem szokott egyeztetés nélkül beállítani. Biztos vagyok benne, hogy szándékosan időzítették a látogatást egy olyan időpontra amikor Junitskij úr Minszkben tartózkodik.

mongolia

Mongólia diplomáciai küldöttsége természetesen nem az első a sorban. Voltak itt már Peruból, a Perzsa öbölből, Japánból, Malajziából, Argentínából, Csehországból és ne feledkezzünk meg Steven Seagal-ról sem!

Szinte hétről hétre meggyőződhetünk arról, hogy nem csak magán emberek értik meg a Húrtechnológiában rejlő potenciált, hanem egy másik ország minisztere is. Gondolom egy miniszter (és az összes többi ország minisztere, valamit az Emirátusok vezetői) nem szórakozásból ül repülőre az üzlettársaival együtt, hogy megnézze ezt a technikát.

Egyenlőre nincs pontos információ arról, hogy mit írtak ott alá, de ez is tükrözi a látogatás jelentőségét.

Továbbra is mindenkinek magára bízom a döntést, hogy miként vélekedik a SkyWay-ről és honnan szerzi be az információkat.

Javaslom első sorban a hiteles forrásokat:

rsw-systems.com

sw-tech.by

skyway.capital

ico.rsw-systems.com

skyway-park.com

360-skyway.com

Amennyiben érdekel az üzlet, a tulajdonrész vagy kérdés merül fel, keress meg elérhetőségeim valamelyikén:

ecofest

Horváth Gergely

telefon: +36-70-332-7595

email: info@nyertesvagy.hu

forrás, tájékoztató

    Van kérdésed? Küld el nekem és hamarosan válaszolok rá.

    ide még egy pipa...

    A jelen oldalon megjelenő írások NEM valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! Az előbb írtakra tekintettel az oldal üzemeltetője, szerkesztői, készítői és szerzői kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért. A nyertesvagy.hu által közölt hírek, és egyéb írások tájékoztató céllal készülnek, és befektetési ajánlást NEM tartalmaznak.