Peru országából elnök jelölt érkezett!

A messzi Dél-Amerikából, pontosabban Peru országából utazott el az Eco Techno Parkba Claudio Alejandro Solla Soares, a Nueva Lima projekt elnöke. Ebből nekem rögtön az jön le, hogy már nincs a világnak olyan eldugott pontja, ahol ne hallottak volna a SkyWay-ről. És nem hogy csak hallottak róla, hanem képesek befolyásos emberek venni a fáradságot, hogy ekkora utat megtegyenek, hogy a saját szemükkel láthassák amit a SkyWay és mi, azaz résztulajdonosok létrehoztunk.

A videót nézve azt látom a vendégeken, hogy ámulatba vannak esve. Egyértelmű számukra, hogy ez az, ami kell az álmaik megvalósításához. Az Ő álmuk az, hogy megalkossanak egy “zöld várost” Új Lima elnevezéssel.

Riport Peru országából érkezőkkel (HD, felirat, 5:31):

Peru

Gondolkodjon el rajta mindenki, hogy tulajdonos akar-e lenni, mert esélyes, hogy már csak idén van erre módja. Nem vitás, hogy a SkyWay-t rengetegen fogják használni a világ sok országában, csak az nem mindegy, hogy a cég profitjából ki fog részesülni és ki nem. Úgy kell ezt elképzelni a gyakorlatban, hogy ahány jegyet vesznek majd a SkyWay-re minden darabból egy kis rész a Te profitod lesz. Passzívan. Örökölhetően.

A résztulajdonossá válás első lépése egy nagyon egyszerű regisztráció.

Keress meg elérhetőségeim valamelyikén és segítek hogy társtulajdonos lehess, ahogy én. Továbbra is csak a következőket tudom mindenkinek javasolni:

“Építsd a SkyWay-t, mentsd meg a bolygót!”  …és legyél tulajdonos!

Küld el nekem kérdésedet a Kapcsolat menüpontban!

 

forrás, tájékoztató

A jelen oldalon megjelenő írások NEM valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! Az előbb írtakra tekintettel az oldal üzemeltetője, szerkesztői, készítői és szerzői kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért. A nyertesvagy.hu által közölt hírek, és egyéb írások tájékoztató céllal készülnek, és befektetési ajánlást NEM tartalmaznak.