Roham tempóban épül az új gyártócsarnok

2019.01.20-án tettek közzé egy riportot Oleg Anatolijevics Kudjolko-val, az új gyártócsarnok építés vezetőjével. Ezen a videón csak az alapok és a váz szerkezet látható. Már akkor óriási eredményt értek el, mert ami a föld felett látható az egy hónap eredménye volt, de ez a roham tempó augusztusban indult. (A riport a képre kattintva magyar felirattal tekinthető meg.)

roham

Ez a roham tempó nem veszített a lendületből, mert kicsivel több, mint egy hónappal később szinte már kész a szerkezet. Számomra egyértelmű, hogy komolyan gondolják amit tesznek. 2019.02.28-án egy újabb riport készült az építés vezetővel. (A riport a képre kattintva magyar felirattal tekinthető meg.)

roham

Korábbi bejegyzésemben olvasható, hogy gyakorlatilag világsiker lett a SkyWay Dubai-ban. Az ottani közlekedési hatóság (RTA) a Sky Pod nevet adta az UniBuszoknak.

Ebben a csarnokban fognak készülni a Dubai Innovációs Központba szánt járművek!

Nem tudom, hogy kiben milyen kép alakult ki eddig a SkyWay-ről, de csak az nem látja, hogy itt komoly cégről van szó akinek akarja vagy akinek más az érdeke. Műbizonylattal rendelkeznek a járművek, sorban kapja a cég az ISO minősítéseket, világkiállításokon vesz részt. Mi kell még ahhoz, hogy a SKyWay bizonyítsa az érdeklődőknek, kétkedőknek, hogy itt folyik a munka, továbbá minden tevékenység a résztulajdonosok érdekében történik.

Remélem a legtöbb emberben már megszületett a döntés, hogy résztulajdonos legyen ebben a zseniális startup vállalkozásban és csak a legelső, kezdő lépés hiányzik. Ebben az első lépésben tudok segíteni, és az összes többiben is. Már több, mint 2 éve a SkyWay társtulajdonosa vagyok.

Érdekesség képen hoztam még ezt a videó animációt. Ezen az látható, hogyan képzeli a SkyWay Moszkva városának a közlekedését jobbá varázsolni. Engem teljesen lenyűgöz.

Amennyiben téged érdekel a SkyWay, akkor a többi, részletes információért keress meg elérhetőségeim valamelyikén, hívj fel, írj rám, írj e-mailt, és segítek neked ebben.

Küld el nekem kérdésedet a Kapcsolat menüpontban!

Forrás,Tájékoztató

A jelen oldalon megjelenő írások NEM valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! Az előbb írtakra tekintettel az oldal üzemeltetője, szerkesztői, készítői és szerzői kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért. A nyertesvagy.hu által közölt hírek, és egyéb írások tájékoztató céllal készülnek, és befektetési ajánlást NEM tartalmaznak.