SkyWay csomagok

A csomagok 2018.12.27-től érvényesek

A következő képeken látod a választható csomagokat, de előtte egyet részletezek, hogy mit kell látni rajta.

 STABIL csomag:

A Stabilitás csomag ára 10 hónapon keresztül, havonta 100 dollár. Ez összesen 1.000 dollár kiadás, nem több. Egyik csomag esetében sincs semmi egyéb “rejtett költség”. Ezért összesen 39.000 darab tulajdonhányadot kapsz, ami tőzsdére kerülés után várhatóan 39.000 dollárt fog érni! A bónusz 1.000 darab tulajdonhányad akkor jár, ha az első 2 befizetést egyszerre megteszed. Fontos még megjegyezni, hogy a havi befizetés csak egy könnyítés, bármikor, bármelyik csomagot egyben is ki lehet fizetni.

A csomagok részletesen:

Ha gondolsz a következő generációra: (Kizárólag 18 év alattiaknak vásárolható!)

Ha gondolsz saját magadra. Havi 25, 50, 100 vagy 200 dollár.

VIP csomagok:

Nagy értékű csomagok:

Speciális ajánlat:

A neked legmegfelelőbb csomagot az alábbi fizetési rendszerek bármelyikével rendezheted.

skyway

A leggyorsabb és legegyszerűbb a bankkártyás vásárlás, de egyre népszerűbbek a többi fizetési rendszerek is. Hagyományosan banki utalással is lehet fizetni.

A legújabb fejlesztésnek köszönhetően a SkyWay csomagodat már 9 fajta digitális valutával is kifizetheted!

skyway

Amennyiben Téged ez érdekel, akkor a többi, részletes információért keress meg most elérhetőségeim valamelyikén, hívj fel, írj rám, írj e-mailt, és segítek neked ebben.

Van kérdésed a SkyWay-ről? Küld el nekem és hamarosan válaszolok rá.

ide még egy pipa...

A jelen oldalon megjelenő írások NEM valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! Az előbb írtakra tekintettel az oldal üzemeltetője, szerkesztői, készítői és szerzői kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért. A nyertesvagy.hu által közölt hírek, és egyéb írások tájékoztató céllal készülnek, és befektetési ajánlást NEM tartalmaznak.