SkyWay fotógaléria

Ezek a fotók 2017.07.01-02-án készültek az Eco Techno Parkban, a Skyway világpremierjének napján. A látogatók ide töltik fel az általuk készített képeket a látogatásukról.

Ezek a képek engem abban a hitemben erősítenek meg, hogy ez a közlekedés jövője és hogy jó ötlet volt több SkyWay csomagot is vennem, mert ebből még a következő generációk is hasznot húznak majd, nem csak Én.  A Skyway-t egy olyan lehetőségnek tartom, mint amelyből akkora cégóriás lesz, mint a Google vagy az Apple, csak ott a kezdetről sokad magammal lemaradtam, de erről már nem fogok! Én már tulajdonos vagyok!

A képek nézegetése közben gondolj arra, hogy te a hasznát szeretnéd-e húzni a Skyway-nek, vagy hagyod hogy ez is elmenjen melletted? Én úgy látom, hogy ezt megépítik Nélküled is.

 

skyway

A jelen oldalon megjelenő írások NEM valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! Az előbb írtakra tekintettel az oldal üzemeltetője, szerkesztői, készítői és szerzői kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért. A nyertesvagy.hu által közölt hírek, és egyéb írások tájékoztató céllal készülnek, és befektetési ajánlást NEM tartalmaznak.