SkyWay névsor

A SkyWay összeállította tagjai névsorát! Ebben a névsorban azok szerepelnek, akik 2017.04.16-ig bármilyen nagyságú, teljes egészében kifizetett csomaggal rendelkeztek. Ez a névsor a 2017-es Eco Techno Park nyílt napján bemutatásra került.

Annyian vagyunk, hogy csak a mennyezeten férünk el!

A főkonstruktőr, Anatolij Junickij a blogjában ezt a névsort kezdőbetűk szerint folyamatosan közzé tette. A kezdő betűkre kattintva megtekinthetőek a nevek.

Talán te is köztük vagy? Nem? Azt gondolom, hogy ha ennyi ember jó ötletnek tartja a SkyWay tagságot, akkor érdemes kiválasztanod neked is a csomagodat! Ha megvan, akkor keress meg elérhetőségeim valamelyikén és segítek neked, hogy Te is tulajdonos lehess és profitálj!

“A”  “B”  “C”  “D”  “E”  “F”  “G”  “H”  “I”  “J”  “K”  “L”  “M”
“N”  “O”  “P”  “R”  “S”  “T”  “U”  “V”  “W-X”  “Y”  “Z”

névsor

Mitől vagyok büszke magamra?

Hogy beírtam magam a SkyWay történelmébe!

skyway

 

    Van kérdésed? Küld el nekem és hamarosan válaszolok rá.

    ide még egy pipa...

    névsor

    A jelen oldalon megjelenő írások NEM valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! Az előbb írtakra tekintettel az oldal üzemeltetője, szerkesztői, készítői és szerzői kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért. A nyertesvagy.hu által közölt hírek, és egyéb írások tájékoztató céllal készülnek, és befektetési ajánlást NEM tartalmaznak.