SkyWay videó sorozat

Ez a videó sorozat azok számára hasznos, akik a technikai részletekre kíváncsiak.

Hogyan működik? Mi van benne? Milyen a kialakítása? Mik a jövőbeni felhasználási lehetőségek?

A videók átlagosan öt percesek, de nagyon fontos részleteket mutatnak meg a SkyWay technológiájáról. A videó sorozat bővülni fog, érdemes gyakran visszalátogatni!

(A fordításért köszönet a SkyWay Hungary-nak)

 

Húrszállítási rendszerek a Földön és az űrben – 3. rész

Húrszállítási rendszerek a Földön és az űrben – 2. rész

Húrszállítási rendszerek a Földön és az űrben – 1. rész

 

“Építsd a SkyWay-t, mentsd meg a bolygót!”

Ha még nem vagy tagja a SkyWay-nek, de keresel egy kitörési pontot jelenlegi helyzetedből, akkor keress meg elérhetőségeim valamelyikén és segítek kiválasztani a neked legmegfelelőbb csomagot.

Küld el nekem kérdésedet a Kapcsolat menüpontban!

 

A jelen oldalon megjelenő írások NEM valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! Az előbb írtakra tekintettel az oldal üzemeltetője, szerkesztői, készítői és szerzői kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért. A nyertesvagy.hu által közölt hírek, és egyéb írások tájékoztató céllal készülnek, és befektetési ajánlást NEM tartalmaznak.