Steven Seagal Minszkben

Magam is rendkívül meglepődtem amikor megláttam a képet Steven Seagal, híres színészről, ahogy közösen ülnek a SkyWay sajtó főnökével Michael Kirichenkóval Minszkben, az Eco Techno Parkban. Többször is megnéztem a képet, hogy jól látok-e.

Steven Seagal

Steven Seagal neve mindenkinek akció filmekből cseng ismerősen, viszont az is köztudott, hogy híres környezetvédő. Ezen kívül producer, forgatókönyvíró, rendező, harcművész és zenész. Amerikai, orosz és a szerb állampolgársággal is rendelkezik. Harcművészeti oktató is volt Japánban, az aikido nagymestere.

A hollywoodi csillagot már régóta érdeklik az egészséges életmódot érintő és az ökológia megjavítását célzó feladatok, amelyek Seagal munkásságában is visszatükröződnek. Számos olyan filmet forgatott, amelynek központi kérdése a környezetszennyezés elleni küzdelem volt.

A riport 2019.07.20-án került rögzítésre. (A magyar felirat rajta van a videón)

Steven Seagal: Fontos, hogy részt vegyek egy ilyen projektben, remélve és imádkozva, hogy a lehető legtöbb ember úgy viszonyuljon hozzá, mint ahogy mi magunk is.

Amennyiben TE is szimpatizálsz Steven Seagal gondolataival, akkor miért ne lehetnél magad is SkyWay résztulajdonos? —->>>>

Steven Seagal személyes megjelenése az Eco Techno Parkban igen nagy hír értékkel bír. Számomra van egy olyan mondani valója a látogatásnak, hogy egy ekkora híresség nem hogy csak a neten tájékozódik a SkyWay tevékenysége, környezetre gyakorolt pozitív hatása és az üzleti lehetőség iránt, hanem veszi a fáradságot és a Föld túloldaláról elutazik Belorusziába és személyesen megnézi ezeket az eszközöket.

Számomra egy rendkívül hitelt érdemlő ember, aki már rengetegszer bizonyított. Véleményem szerint nem utazott volna oda, ha egy apró részletben is csorba lenne. Akár a technológiát nézve, akár az üzleti lehetőséget.

Nekem a riportból az utolsó mondat tetszik a legjobban Steven-től: “This is the future, man!” Szerintem nagyon igaza van.

Emlékeztetőül írom, hogy 2019.08.16-ig tart a 40-es diszkont akciója, aminek megvásárlásával 40.000 db tulajdonhányadot kapsz, továbbá egy bronz táblára felírják a neved az Eco Techno Parkban a húrhíd mellé. Az akció részleteiről ITT olvashatsz.


Bővebb információkért keress meg, írj rám, hívj fel, írj e-mailt!

Segítek minden apró részletben!

Horváth Gergely

Horváth Gergely

+36-70-332-7595

info@nyertesvagy.hu

forrástájékoztató

A jelen oldalon megjelenő írások NEM valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! Az előbb írtakra tekintettel az oldal üzemeltetője, szerkesztői, készítői és szerzői kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért. A nyertesvagy.hu által közölt hírek, és egyéb írások tájékoztató céllal készülnek, és befektetési ajánlást NEM tartalmaznak.