Szaúd-Arábia eddig bírta!

Szaúd-Arábia vezetőségi köre sem bírta már tovább, hogy ne látogassa meg Sharjah-ban a SkyWay Innovációs Központját.

“Az Egyesült Arab Emírségek kormányának küldöttségét az Egyesült Arab Emírségek külkereskedelmi minisztere, őfelsége, Dr Thani bin Ahmed Al Zeyoudi valamint a kis- és közepes üzleti vállalkozások minisztere, őfelsége, Dr. Ahmad Belhoul Al Falasi vezette. Szaúd-Arábia üzleti küldöttségét Dr. John Fahd Touma, az ERI társaság igazgatója vezette — amely cég az ország egyik legnagyobb mérnöki és építőipari vállalata.”

Szaúd-Arábia

Érdekesség képpen kivágtam a Google maps-ról a legújabb műhold felvételeket erről a helyszínről. Teljes egészében kivehető a felépült EcoDom és az a 2 km hosszú pálya, ahol közlekedni fog a tópusi kivitelű UniCar.

Őszintén bevallom, én a Közel-Kelet országaiban nem vagyok túl tájékozott, emiatt a térképen és a Wikipédián néztem utána, hogy melyik ország pontosan hol van és mekkora.

Szaúd-Arábia a Föld 13. legnagyobb területű országa a maga 2.150.000 négyzetkilóméteres területével. 23x nagyobb kis hazánknál! Tehát egy ekkora ország érdeklődik a SkyWay járművei iránt.

Ez már magában egy hatalmas üzleti potenciál, viszont kilátásban van egy érdekesség, amit úgy hívnak hogy NEOM, de emlegetik “The LINE” névvel is. Számtalan média beszél már arról, hogy Szaúd-Arábia épít egy lineáris várost, ami “teljesen véletlenül” úgy fog kinézni és működni, mint amiről már évek óta beszélnek a SkyWay-nél:

Egyenlőre semmilyen hivatalos forrás nem említette még, hogy a SkyWay járművei fognak közlekedni ebben a 170 km hosszú lineáris városban. Ez egyenlőre még csak az én következtetésem. Remélem igazam lesz. Túl sok az egybeesés.

Érdekes a következő szöveg is:

“A küldöttségek képviselői nagy kereskedelmi érdeklődést mutattak az elektromos meghajtású, földfelszín feletti közlekedési rendszerek iránt és felhívták a figyelmet a MENA régióban megnövekedett érdeklődésre az olyan innovatív közlekedési komplexumok iránt, amelyek megfelelnek a lineáris városok speciális követelményeinek, amelyek létrehozásában a MENA régió kormányai érdekeltek.”

MENA régió…?

A “MENA régió” kifejezésnek is úgy kellett utána néznem. Mozaik szó:  Middle East and North Africa. Közép-Kelet és Észak-Afrika országait nevezik így. Természetesen Szaúd-Arábia és az Egyesült Arab Emirátus is tagjai ennek a régiónak.

Elég egyértelmű, hogy az érdeklődés robbanás szerűen növekszik!

Levonható az az egyszerű következtetés, hogy a SkyWay innovatív technológiája iránt hatalmas az érdeklődés. Ennek a hasznát legfőképpen a résztulajdonosok fogják élvezni, többek között én is.

Kérdezhetném így is tőled:

Szívesen lennél egy globális cég tulajdonosa? Örülnél a rendszeres osztaléknak?

Ha ígéretesnek találod a leírtakat, akkor hozz egy döntést és vedd fel velem a kapcsolatot.

ecofest

Horváth Gergely

+36-70-332-7595

info@nyertesvagy.hu

forrás, tájékoztató

A jelen oldalon megjelenő írások NEM valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! Az előbb írtakra tekintettel az oldal üzemeltetője, szerkesztői, készítői és szerzői kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért. A nyertesvagy.hu által közölt hírek, és egyéb írások tájékoztató céllal készülnek, és befektetési ajánlást NEM tartalmaznak.