Születésnapi akció! 70-es diszkoNt!

Az akció véget ért.

A SkyWay főkunstruktőre, Anatolij Yunitsky betöltötte 70. életévét. Ebből az alkalomból a SkyWay Capital születésnapi akciót hirdet!

Az akció rövid ideig tart, de őrületes diszkonttal:

1:70 !!!

Ez azt jelenti, hogy a kedvezmény mértéke hetvenszer a névérték alatt van. Jelenleg a Senior (havi 50 dolláros) csomag 31-es diszkonttal megy. Ez most egy kihagyhatatlan DUPLÁZÓ akció!

Mindenkinek a webirodájában már látható ez a két egyedi ajánlat:

születésnapi

Az akció ideje 2019. április 18-tól 2019. április 27-ig tart.

A havi 50 és a havi 100 dolláros csomagok vesznek részt az akcióban. Kizárólag ez a kettő.

De ez még nem minden!

1. Ha 10 hónapon belül kifizeted a csomagot, akkor annak diszkontja 1:70.

2. Ha 24 órán belül az első két hónapot fizeted ki, és következő 9 hónap alatt az egész csomagot kifizeted, akkor a diszkont értéke 1: 75-re emelkedik.

3. Ha az első részlet kifizetése után 24 órán belül az egész részletfizetéses csomagot kiegyenlíted, akkor a diszkont eléri az 1:77 értéket.

Összehasonlítás miatt írom, hogy a legnagyobb összegű 150.000 dolláros csomagnak van 65-ös diszkontja, ez a legmagasabb. Viszont most az 500 és az 1.000 dolláros csomag rendelkezik 70-es diszkonttal. Amit ki lehet fizetni kényelmesen 10 hónap alatt.

Én személy szerint azt javaslom, hogy az elsőt mindenképpen dupla befizetéssel kezd! Az esetek túlnyomó többségében havi befizetéssel vannak a csomagok kifizetve. Ennél a két akciós csomagnál is elég az, hogy az első kettő egyszerre van befizetve, majd havi részletekben a többi. Tehát a csomagot ebben a pár napban kell indítani, a többi ráér havi rendszerességgel. A csomagokból bármennyit indíthatsz egyidejűleg.

Hozz egy felelős döntést MOST!

Tapasztalatom alapján javaslom, hogy ne hagyd az utolsó napra a regisztrációt és a csomag vásárlást, mert a szerver terheltsége miatt lassulásra lehet számítani az akció lejáratához közeledve.

Használd ki ezt az egyedi születésnapi akciót, mert több ilyen akcióra nem lehet számítani.

Aki még nem társtulajdonos az ezen a linken regisztrálhat:

A Húsvét ideje alatt is bármikor elérhető vagyok, hívj bátran!

Keress meg, hívj, írj, CSINÁLJUK!!! —–>>> https://nyertesvagy.hu/kapcsolat/

telefon: +36-70-332-7595

email: info@nyertesvagy.hu

Van kérdésed? Küld el nekem és hamarosan válaszolok rá.

ide még egy pipa...

forrás,tájékoztató

A jelen oldalon megjelenő írások NEM valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! Az előbb írtakra tekintettel az oldal üzemeltetője, szerkesztői, készítői és szerzői kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért. A nyertesvagy.hu által közölt hírek, és egyéb írások tájékoztató céllal készülnek, és befektetési ajánlást NEM tartalmaznak.