Tudtad? Privát weboldalad van!

Sajnos nincs a köztudatban, de aki már tagja a SkyWay-nek, kivétel nélkül mindenkinek privát weboldalat biztosít a cég! Méghozzá nem is akármilyent! Tele hasznos információkkal, érdekes adatokkal, tájékoztatókkal, videókkal.

Hogyan lehetséges ez és mire jó?

Először azzal kezdem, hogy mire jó. Megkönnyíti az üzlet ajánlását és a regisztrálást. Ez egy kivételesen hasznos marketing eszköz.

A gyakorlatban ez úgy történik, hogy a saját weboldal linkjét a rengeteg hasznos információval elküldöd az érdeklődőknek. És ha valaki úgy dönt, hogy részt kíván venni a SkyWay építéséban, akkor azonnal rá is klikkelhet a “REGISZTRÁLOK” gombra. És így a linkben szereplő privát azonosító miatt a te csapatodba kerül.

Így már válaszoltam is arra, hogy hogyan lehetséges ez. Még annyit tennék hozzá, hogy ez a linkbe ágyazott egyedi azonosító miatt lehetséges.

Természetesen a privát oldal magyar nyelvű!

Én személyesen ezen a blogon kívül kettőt használok sikeresen. A képekre klikkelve új lapon nyílnak meg. Látható, hogy rengeteg informácó van mindkettőn. Nyugodtan klikkelj a “REGISZTRÁLOK” gombra. Az új lapon legfelül már annak az azonosítóját fogod látni, akitől ezt a linket kaptad. Jelen esetben “Horvath M”.

privát

Ha azonnal nem magyarul jellennének meg, akkor mindkettő esetében a jobb felső sarokban át kell állítani a nyelvet (“HU”).

Ezeknek a privát weboldalaknak a használata rendkívül jól megkönnyíti az információ átadását, a regisztrációt, és a csapat építést.

Tájékoztatásul még egy gondolat.

Ahogyan a SkyWay egyre inkább halad a céljai felé, ismét elérkeztünk egy diszkont váltáshoz. A 13. szakasz utolsó, 3. alszakaszát kezdjük el 2019.06.11-én. A 15. szakasz lesz az utolsó.

Aki szeretne még csomagot indítani, vagy új tagként csatlakozni, akkor még 2019.06.11. előtt javaslom. Mint ismeretes, a diszkont váltás után ugyanazért a pénzért csak jóval kevesebb tulajdonhányadot kapnak a tagok, mint előtte. A diszkont csökkenés (és egyben a tulajdonhányadok felértékelődésének) mértéke előre most sem ismert. 10%-50% között bármi lehet.

Bővebb információkért keress meg, írj rám, hívj fel, írj e-mailt!

Segítek minden apró részletben ha te is a résztulajdonosok több százezres táborába szeretnél kerülni!

Horváth Gergely

Horváth Gergely

+36-70-332-7595

info@nyertesvagy.hu

forrástájékoztató

A jelen oldalon megjelenő írások NEM valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! Az előbb írtakra tekintettel az oldal üzemeltetője, szerkesztői, készítői és szerzői kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért. A nyertesvagy.hu által közölt hírek, és egyéb írások tájékoztató céllal készülnek, és befektetési ajánlást NEM tartalmaznak.