Új cikkek jelentek meg a SkyWay-ről

Folyamatosan íródnak az új cikkek a SkyWay-ről. A következő két rövid írás egy-egy Dubai napi online médiában kerültek közzé tételre.

Az egyik a Khaleej Times nevű weboldalon. Ez arról ír, hogy a SkyWay Green Tech (így hívják Sharjah-ban a SkyWay leány vállalatát) alelnöke, Raman Marwaha pár szóban ismerteti, hogy hol tart a fejlesztés az Innovációs Központban. A cikk angol nyelvű, a logóra klikkelve lehet elérni:

új skyway magyar
A másik írás a Gulf News napi online médiában jelent meg. Ez már kicsit hosszabb cikk.
új skyway magyar

A címében azt olvashatjuk, hogy 6 hónap alatt el fog készülni egy 2,5 km hosszú pálya, ami a teher szállítást hivatott majd prezentálni. Ez lesz az eddigi leghosszabb pálya, ahol tesztelhető lesz az Unibuszok névleges végsebessége, ami 150 km/óra. Ez a pálya már építés alatt áll Sharjah Emirátusban.

Továbbá arról is ír, hogy Őfelsége Dr. Shaikh Bin Mohammad Al Qasimi szultán, a Legfelsõbb Tanács tagja és Sharjah uralkodója megtekintette a SkyWay Unibuszának trópusi változatát. Neki van egy olyan elképzelése (ami nagyjából azt jelenti arra felé hogy el is fog készülni) hogy a kikötőket fogják ezek a pályak összekötni Sharjah város központjával. Személy- és teherszállítással egyaránt. Hiszen a szállító eszközök úgy lettek megalkotva, hogy egy ugyanazon pályán tudjon közlekedni a teher- és személyszállítás igény szerint.

A cikk angol nyelvű, a logóra klikkelve lehet elérni:

új skyway magyar

Nekem úgy tűnik, hogy az Egyesült Arab Emirátusokban a SkyWay kulcsszerepet fog a közel jövőben betölteni. Erre az új szállítási technikára alapozzák a jövő tömegközlekedését és a teherszállítást.

új skyway magyar

Nem lenne ott a SkyWay ha nem így lenne és nem érdekelné az uralkodót ha máshogy gondolnák.

A napokban tettek közzé egy rendkívül meggyőző videót arról, hogy “El lehet-e érni nulláról a gazdagságot és a sikert? “ A videóban szó van arról, hogy mit érdemes megfigyelni egy üzleti ajánlaton. Fantasztikus összeállítás!

(magyar felirat a “CC”-re klikkelve választható ki.)

Én már 3 éve vagyok a SkyWay tagja. Aki szeretne tulajdonos lenni egy olyan StartUp vállalkozásban, amely felől erősen érdeklődik egy Emirátusbeli király, akkor keress meg elérhetőségeim valamelyikén.

Olvasd el a SkyWay-ről a részletes ismertetőt a lenti képre klikkelve!

forrás, tájékoztató

A jelen oldalon megjelenő írások NEM valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! Az előbb írtakra tekintettel az oldal üzemeltetője, szerkesztői, készítői és szerzői kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért. A nyertesvagy.hu által közölt hírek, és egyéb írások tájékoztató céllal készülnek, és befektetési ajánlást NEM tartalmaznak.