Újabb tanúsítványt kapott a skyway

A tanúsítvány pontos neve: ISO 45001:2018.

Mi is pontosan ez a szabvány? 2018 március 12-én megjelent a világ első, a munkahelyi egészségvédelemmel és biztonsággal foglalkozó nemzetközi szabványa.

Tanúsítvány

Az új szabvány célja, hogy jelentősen csökkentse a sérülések, a balesetek és a munkával kapcsolatos betegségek kockázatát a vállalatoknál. Ehhez a szervezeteknek/cégeknek megfelelő módszereket és eszközöket kell alkalmazniuk. A szabvány nemcsak a vállalat alkalmazottainak védelmére irányul, hanem a szervezet felelősségi körébe tartozó egyéb személyekre is kiterjed. A munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszer első lépése a dolgozók speciális munkahelyi egészségi és biztonsági kockázatának felmérése. A szervezetnek megfelelő intézkedéseket kell tennie, hogy ezeket a kockázatokat a megfelelő intézkedések meghozatalával megszüntesse, vagy legalábbis csökkentse. Mivel a körülmények gyakran változnak, az egészséges munkakörnyezet biztosítása érdekében az elemzést és az értékelést rendszeresen meg kell ismételni, és a kockázatok és a terhelések csökkentése érdekében tett további intézkedéseket meg kell hozni és végre kell hajtani.

Szóval a SkyWay ezt a tanúsítványt szerezte meg 2019. január 28-án.

Korábbi blogomban írtam már arról, hogy ISO tanúsítvány került a SkyWay birtokába, nevezetesen a minőségirányítási rendszer tanúsítványa, ISO 9001:2015. Ezt majdnem egy éve szerezte meg. Továbbá azt sem szabad elfelejteni, hogy a SkyWay tagja a Nemzetközi Tömegközlekedési Szövetségnek!

Úgy gondolom, hogy egy ilyen nemzetközi minősítéssel rendelkező cégnek érdemes a társtulajdonosává válni. Most ezt még fillérekből megteheted. Most már tényleg nem kell feltenni a kérdést, hogy mennyire valós cég a SkyWay!

A következő dokumentum amit véleményem szerint meg fog szerezni az az UniWind műbizonylata lesz. Ez a legkisebb gördülő állománya a SkyWay-nek. Viszont amilyen kicsi annál hasznosabb. Azért ilyen érdekes az alakja mert a személy szállító kabin bármikor lecserélhető teher szállító eszközre a tartó kar alatt. (Riport az UniWind fejlesztőjével:)

Továbbra is csak a következőket tudom mindenkinek javasolni:

“Építsd a SkyWay-t, mentsd meg a bolygót!”  …és legyél tulajdonos!

Ha még nem vagy tagja a SkyWay-nek, de keresel egy kitörési pontot jelenlegi helyzetedből, akkor keress meg elérhetőségeim valamelyikén és segítek kiválasztani a neked legmegfelelőbb csomagot.

Küld el nekem kérdésedet a Kapcsolat menüpontban!

forrás, tájékoztató

A jelen oldalon megjelenő írások NEM valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! Az előbb írtakra tekintettel az oldal üzemeltetője, szerkesztői, készítői és szerzői kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért. A nyertesvagy.hu által közölt hírek, és egyéb írások tájékoztató céllal készülnek, és befektetési ajánlást NEM tartalmaznak.