Újra elutazott Minszkbe Peru elnökjelöltje

A világ másik feléről, 20 órás repülő utat újra felvállalva a Dél-Amerikai Peruból, Claudio Alejandro Solla Suárez ismét meglátogatta az Eco Techno Parkot. A mostani látogatása alkalmával személyesen Junitskyj úrral tárgyalt. A perui üzletember 2018. júliusában járt már Minszkben. Ennek részletei a 2018.08.01-ei blogomban olvasható, illetve a vele készült riport is ott látható. Ott akkor valami elindult!

Továbbá a két látogatása között egy szakértői csoportot küldött 2018 novemberében, hogy kiértékeljék műszakilag a húrtechnológiát. A köztársaságban töltött két nap alatt a vendégek személyesen is kipróbálták a SkyWay gördülőállományát Marina Gorkában, megbeszéléseket tartottak a “Húrtechnológiák” Zrt minszki irodájában, részletesen megismerkedtek a technológiával, többek között annak Peru környezeti adottságai között nyújtotta előnyeivel, megvizsgálták a SkyWay közlekedési komplexumok alkalmazásának lehetőségeit.

Tehát Peruból ez a harmadik látogatás. Nekem úgy tűnik, hogy nagyon komoly szándékok, célok fogalmazódtak meg Lima városában. Ugyanis Dél-Amerikában létre akarnak hozni egy teljesen új, ökológiailag tiszta “zöld várost” Új Lima elnevezéssel. Nekem valami azt súgja, hogy ebben az új városban a SkyWay hatalmas szerephez fog jutni!

Különben miért tették meg újra és újra ezt a hatalmas utat?

Abba gondoltam bele, hogy ha egy egész város tömegközlekedése a SkyWay húrtechnológiájával lesz megoldva, akkor hatalmas összeg fog folyamatosan a kasszába vándorolni. Ennek pedig az lesz az egyenes következménye egyrészről, hogy a társtulajdonosok által birtokolt tulajdonhányadok egyre inkább felértékelődnek. Másrészről pedig az éves osztalék is a befolyt pénzből lesz fizetve a tagoknak. És ez csak egy projekt! Fontos itt megemlítenem még a Dubai Innovációs központot. Szerintem ott sem kicsiben gondolkodnak és nem rövid távon.

A SkyWay résztulajdonosai valóban nem holnapután fognak részesülni ennek a hasznából, hiszen még csak a fejlesztési szakaszban tart a cég. Viszont a 15 fejlesztési fázisból már a 13-at tapossuk! Junitskyj úr elmondása szerint a 2019-es évben végig ér a cég ezeken a szakaszokon. Ez pedig azt vonja maga után, hogy elfogynak a megvásárolható tulajdonrészek. Ha valaki egy kicsit is nyitott arra, hogy részt vegyen egy ekkora startup vállalkozásban, az tájékozódjon és hozzon döntést. Ha úgy dönt, hogy ezt világhírű céget nem a kispadról akarja csak figyelni, hanem a hasznát zsebében akarja tudni, akkor a többi, részletes információért keressen meg elérhetőségeim valamelyikén, hívjon fel, írjon rám, írjon e-mailt, és segítek neki ebben.

Küld el nekem kérdésedet a Kapcsolat menüpontban!

Forrás, Tájékoztató

A jelen oldalon megjelenő írások NEM valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! Az előbb írtakra tekintettel az oldal üzemeltetője, szerkesztői, készítői és szerzői kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért. A nyertesvagy.hu által közölt hírek, és egyéb írások tájékoztató céllal készülnek, és befektetési ajánlást NEM tartalmaznak.