Villám akció a SkyWay-től

Villám akciót hirdet a SkyWay! Azért hívom villám akciónak, mert igen rövid ideig tart.

skyway magyar

Az akció időtartama: 2019.07.15-2019.08.16.

De mi a lényeg?

A csomag fix 1.000 dollár értékű és jelenleg ebben az árkategóriában a legkedvezőbb, 40-es diszkontot ad. Vagyis 40.000 db tulajdonhányadot. Az akciós csomagot meglévő és újonnan regisztrált tagok is megvásárolhatják! A jelenlegi (nem akciós) 1.000 dolláros csomaghoz képest ez 20%-kal jobb ajánlat. Nem kevés!

De ez még nem minden!

Aki vásárol legalább egy ilyen akciós csomagot az szó szerint örökre beírja magát a SkyWay történetébe. Ugyanis az Eco Techno Parkban a Húrhíd mellett lesz elhelyezve egy bronz tábla, melyen azok nevei lesznek örökre bele vésve, akik vásároltak legalább egy ilyen csomagot. Ez a tábla az idei EcoFest idejére már készen lesz, az oda látogatók megtekinthetik majd.

villám

Emlékszem arra, amikor 2017-ben az Eco Techno Parkban a múzeum mennyezetére felkerültek azok nevei, akik 2017.04.16-ig teljes egészében kifizetett csomaggal rendelkeztek. Ezen a listán az én nevem is szerepel! Ezután többször kérdezték tőlem, hogy ezt a listát mikor frissítik, mi kell ahhoz, hogy valaki ide felkerüljön? Akkor azt kellett mondanom, hogy ez a lista már így marad, mivel a mennyezet megtelt és nincs már mód hogy több résztulajdonos neve ide felkerüljön.

De most mondhatom azt hogy itt az újabb lehetőség. Örökre, egy bronztáblára. A TE neved! Véleményem szerint az utolsó lehetőség! Most ragadja meg mindenki az alkalmat.

Szóval egy igen korrekt és kellemes ajánlatnak tartom ez az akciót. Gondoljunk bele abba is, hogy most tartunk a 13. fázis utolsó szakaszánál a 15-ből. Valóban a számok azt mutatják, hogy még vissza van két fázis, de láttunk már olyant, hogy a 11-es fázist egy az egyben átugrottuk. Valamint Junitskij úrtól elhanzott egy olyan kijelentés is, hogy 2019 végére befejeződik mind a 15 fázis.

Tehát van egy hónap erre a döntésre. A korábbi tapasztalataim azt mondják, hogy az utolsó napokban a szerver, illetve a kártya elfogadó rendszer várhatóan terhelt lesz, emiatt nem javaslom az utolsó pillanatra halasztani a vételt. Az új tagoknak ráadásul kell 1-2 nap az azonosításhoz előtte, ők még azt is számolják hozzá.

Bővebb információkért keress meg, írj rám, hívj fel, írj e-mailt!

Segítek minden apró részletben ha te is ki szeretnéd használni ezt az akciót!

Horváth Gergely

Horváth Gergely

+36-70-332-7595

info@nyertesvagy.hu

forrástájékoztató

A jelen oldalon megjelenő írások NEM valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! Az előbb írtakra tekintettel az oldal üzemeltetője, szerkesztői, készítői és szerzői kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért. A nyertesvagy.hu által közölt hírek, és egyéb írások tájékoztató céllal készülnek, és befektetési ajánlást NEM tartalmaznak.