Webinár, letölthető brossúra, Unicont!

2019.03.13-án Varga Bálint horvátországi vezető magyarul tartotta az élő online webinár -t. Hallhatóak benne friss információk a szokásos bemutatón kívül is. Pont ezért érdemes minden webinárt meghallgatni, mert mindíg elhangzanak aktualitások, szinte első forrásból. Rengeteg támát érint, többek között: fejlesztési fázisok, célprojektek, Dubai Innovációs Központ, fejlesztések, tárgyalások, SkyWay token. Ajánlom meglévő tagoknak és érdeklődőknek egyaránt. (A webinár a képre klikkelve indul el.)

webinár

Nagyon hasznos brossúrákat is hoztam. Ismeret terjesztésre kiváló. Kinyomtatható, illetve érdeklődőknek is továbbítható e-mailben. (PDF)

SkyWay – Fejlesztési- és agrártechnológiák.pdf

SkyWay – Innovatív közlekedési és infrastruktúrális megoldások.pdf

SkyWay – In harmony with wildlife.pdf

Friss hír!

Az Eco Techno Parkban épül egy új pálya szakasz. Ezen a vonalon az úgynevezett UniCont, a konténer szállító modulok fognak közlekedni. Természetesen a cél most is az, hogy megkapják ezek is a maguk műbizonylatát, ahogy a 14 személyes UniBus és a 2 személyes UniBike is megszerzte már.

A webinár meghallgatása után bennem az az érzés újra előjött, hogy nincs már mire várni azoknak, akik még csak érdeklődnek a SkyWay nevű startup iránt. Most vagyunk a 13. fejlesztési fázisban és lehet, hogy a 14. és a 15. (utolsó) fázist egy az egyben megveszik a Dubai cégek, magán emberek, akiknek nem gond több millió dollárt kifizetni egy ígéretes projektben való részvételért.

Ők úgy gondolkodnak, hogy most bele vásárolják magukat és az osztalékból a többszörösét keresik vissza rendszeres bevételként.

Ők úgy gondolkodnak, hogy nekik dolgozzon a pénzük és ne a bankban mások hasznára, cserébe negatív kamatként.

Ők úgy gondolkodnak, hogy utána járnak a hiteles információnak és döntéseiket nem az ellenérdekelt hazugságok alapján fogják meghozni. Meg is lehet nézni, hogy hol tartanak. Én is ezért utaztam ki Berlinbe az InnoTrans kiállításra.

Én mindig felteszem magamnak a kérdést közel 40 évesen:

Ha még 25 évig dolgozom valamely munkahelyen, akkor jobb lesz az életem, mint most? Nyilván nem. Pontosan ezért adok magamnak esélyt, mert látom, hogy most kevés pénzzel SkyWay résztulajdonos lehetek. A Google és egyéb nagy cégekkel ezt nem lehetett megtenni az elején, mert a beugró 100.000 dollár volt. De most gyakorlatilag egy modern mobiltelefon áráért akkora esélyt adok magamnak, hogy a fal adja a másikat. Ráadásul ezt 10 havi részletekben is ki lehet fizetni. De igaz az is, hogy munka után otthon a híradóval is lehet mosatni az agyunkat, valamint az “informatív” sorozatokkal is el lehet tölteni több órát az életönkből…naponta, évtizedeken keresztül. Elképesztő pocsékolás!!! Számomra olyan lenne, mintha folytogatnának, de ez én vagyok. Dönsön mindenki belátása szerint és mutasson példát eszerint.

Ne légy lusta beszerezni az információt, és ne légy gyáva döntést hozni.

skyway

Az érdeklődők számára írom, hogy több, mint két éve vagyok már SkyWay résztulajdonos és a családban már ketten is vezető pozíciót értünk el. Tehát mindenben tudok segíteni, a legapróbb részletekig.

Továbbra is csak a következőket tudom mindenkinek javasolni:

“Építsd a SkyWay-t, mentsd meg a bolygót!”  …és legyél tulajdonos!

Küld el nekem kérdésedet a Kapcsolat menüpontban!

tájékoztató

A jelen oldalon megjelenő írások NEM valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! Az előbb írtakra tekintettel az oldal üzemeltetője, szerkesztői, készítői és szerzői kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért. A nyertesvagy.hu által közölt hírek, és egyéb írások tájékoztató céllal készülnek, és befektetési ajánlást NEM tartalmaznak.